Vijesti

Mass Effect konačno dobio datum izlaska, velika avantura u Andromedi počinje u ožujku

Čini se da je novi RPG od Biowarea uistinu spreman za izlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bioware je konačno potvrdio datum izlaska za njihov sci-fi RPG, Mass Effect: Andromeda. Iako su mnogi očekivali da ćemo na igru još duže čekati, Bioware nas je sve ugodno iznenadio i zakazao datum izlaska za kraj ožujka. Amerilko tržište će krenuti u novu Mass Effect avanturu 21.3., a igra će kod nas biti dostupna u četvrtak, 23. ožujka. Mass Effect: Andromeda izlazi za PlayStation 4, PC i Xbox One.

Andromeda označava novi početak za popularni serijal a igrači će ovog puta dobiti novu priču, nove likove, nove gameplay mehanike i ono najvažnije, potpuno novu galaksiju za istraživanje. Ovaj novi početak je i prva igra u Mass Effect serijalu koja će koristiti DICE-ov moćni Frostbite pokretač. Aaryn Flynn, menađer Biowarea, je u službenom postu izjavio da su developeri tijekom praznika igrali kod kuće na vlastitim konzolama i računalima tzv. “holiday build” kojeg su igrali i developeri originalne trilogije, a feedback im je itekako bio koristan.

Bioware je za Nvidia CES prezentaciju pripremio i novi trailer kojeg ćemo ovdje objaviti čim se pojavi na službenim stranicama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano