Vijesti

Najavljen plan DLC-ova za Fallout 4

Bethesda je proširila season pass kako bi pokrila dodatni DLC koji sprema za 2016. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fallout 4 je već ogromna igra koji broji preko stotinu sati čistog gameplaya, a Bethesda nam priprema dodatni sadržaj za sve one koji su željni dodatnih pustolovina u predivnom svijetu Fallouta. Dobili smo informacije za tri nova DLC-a: Automatron, Wasteland Workshop i Far Harbor. Bethesda će nakon toga izbaciti dodatni DLC kroz godinu pa će zbog toga povisiti cijenu season passa za nove kupce.

Ako ste već kupili season pass po originalnoj cijeni, besplatno ćete dobiti sve dodatne DLC-ove. Bethesda će sadašnju cijenu od 29.99 € zadržati sve do 1. ožujka i svi koji kupe season pass po toj cijeni dobit će novi sadržaj. Nova cijena za season pass će biti 49,99 €.

Automatron je prvi DLC koji nam stiže u ožujku po cijeni od 9,99 €. Opis nam govori kako će se DLC fokusirati na tajanstvenog Mechanista i hordu robota koju vodi Robobrain. U ovom DLC-u ćete moći izgraditi vlastitog robotskog kompanjona, a DLC donosi i mnoštvo modifikacija, oklopa i oružja.

fallout dlc 1

Wasteland Workshop je planiran za travanj 2016. i koštat će 4,99 €. Ovaj manji DLC nam donosi nove opcije za settlemente i mogućnost izgradnje kaveza za neprijatelje poput Raidera i Deathclawa. U ovim prostorima ćete moći organizirati borbe između različitih neprijatelja.

fallout dlc 2

Najveća ekspanzija će koštati 19.99 € i nosit će naziv Far Harbor. Svibanj nam donosi novi slučaj popularnog detektiva Nicka Valentinea koji nas vodi u potragu za tajanstvenom ženom i tajnom kolonijom Synthova. Ovaj DLC će dodati najveću površinu za istraživanje kao i nova oružja, oklope i fakcije.

fallout dlc 3

Bethesda će uskoro započeti i zatvoreno beta testiranje za sve platforme kako biste isprobali nove DLC-ove bez kupovine. Prijaviti se možete ovdje.

Developeri su već izbacili značajan patch koji je donio poboljšanja i optimizaciju na konzolama poput boljeg Draw Distancea, a uskoro nam stiže i novi prerađeni Survival Mod i mogućnost modanja igre preko Creation Kita kojeg Bethesda trenutno testira. Nadamo se da će DLC-ovi donijeti dobre questove i zanimljive likove.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano