Vijesti

Napokon stiglo ažuriranje za Battlefield 1 s bitnim promjenama u Conquestu i Operations

DICE se držao zakazanog termina, pa smo danas dobili ogromnu zakrpu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva načina igranja doživjela su prilično velike i bitne promjene. Prvi od njih je Operations, a njega u BF1 igramo po prvi puta. U DICE-u su shvatili da napadačka strana prečesto gubi, pa je odlučila povećati broj “ticketsa” za tu stranu, kao i smanjiti vrijeme potrebno za osvajanje zastave,

Značajnu promjenu dobio je i Conquest, pogotovo kad je u pitanju mapa Suez. Mapa nakon ažuriranja ima dvije dodatne zastave, što će onemogućiti jedan tima da osvoji zastavu lako kao prije.

suez

Ovako mapa Suez izgleda nakon ažuriranja.

Današnji update također je donio mogućnost prilagođavanja svojeg vojnika unutar korisničkog sučelja. Bit će to dobro došla promjena jer su se mnogi mučili i žalili kad su poželjeli promijeniti nešto usred meča koji je već počeo.

Tu si još promjene u balansu oružja, spravica i vozila, kao i popravljanje duge liste pogrešaka, a tu je i podrška za iznajmljivanje servera. Cijeli (poduži) popis izmijenjenih stvari i riješenih problema pronaći ćete na službenom forumu igre (KLIK), a kako promjene utječu na sam gameplay i jesu li uspješno implementirane bit će tema jednog od naših skorašnjih Focus članaka.

Za vrijeme implementiranja zakrpe serveri su bili offline, a sada bi sve već trebalo biti u pogonu, a slobodan prostor na hard disku manji za 2,2 GB. Također preporučujemo čitanje naše recenzije (KLIK), ako se nekim slučajem još niste odlučili za nabavljanje igre.

https://www.youtube.com/watch?v=4pY3hlQEOc0

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano