Vijesti

Nintendo Switch odbacio je nepotreban dodatak i postao jeftiniji, ali samo u Japanu

Nintendo nastavlja musti svoju zlatnu kravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko god posjeduje Nintendo Switch ili ga je imao prilike koristiti barem neko vrijeme uvjerio se u jedno – Nintendo Switch je primarno prijenosna konzola. Da, kad se postavi unutar docka ona postaje klasična konzola, međutim, praksa i statistike su pokazali kako igrači Nintendo Switch koriste većinski kao prijenosnu konzolu.

Kao prijenosna konzola Switch “ubija”, igre su zabavne, dok je ergonomija na iznenađujuće visokoj razini. Što posebno znaju Japanci koji su poslovično ludi za prijenosnim konzolama. Nintendo je tako prepoznao kako je dock koji Switch pretvara u klasičnu konzolu njima nepotreban, pa je predstavio novi paket.

Prodaj ga i bratu i sestri i materi i ocu i babi i didi

Novi paket tako eliminira dosad esecijalni dock, grip za joyconne, punjač i HDMI kabel, te je u Japanu sad moguće kupiti Switch za otprilike 50 eura manju cijenu.

Dock se i dalje može kupiti odvojeno, a zasad je jeftiniji Nintendo Switch paket dostupan jedino u Japanu. Tako je Nintendo uspješno prepoznao trend koji pokazuje kako je Switch prepoznat više kao osobna konzola nego kao prijenosna, pa će sada još uspješnije prodavati svoj proizvod u više primjeraka unutar obitelji. To je nešto što bi također željeli i Sony i Microsoft, međutim, nisu toliko uspješni.

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano