Vijesti

Niste sigurni hoće li Days Gone biti dobra PlayStation 4 ekskluziva? Danas smo dobili hrpu novog gameplaya i informacija koje su itekako pozitivne

Od ružnog pačeta do labuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Days Gone kad je predstavljen nije pobudio veći interes igrača. Čudno je to kad uzmete u obzir da je riječ o PlayStation ekskluzivi, a svi znamo koliko igrači vole i obožavaju PlayStation 4 ekskluzive. Razloga je bilo više jer su svi (bili) siti open world igrara, a nije pomogla ni tematika koja uključuje preiskorištene u igrama zombije. Ipak, sve je jasnije da će Days Gone biti još jedna odlična PlayStation igra.

Nisu zombiji

Danas oko 9 sati po našem vremenu izašla je hrpa precenzija ili previeowa na koju su bili pozvani veliki YouTuberi i mediji. Ne i FFA jer mi smo još prišt na gaming leđima. Ali, postajemo mi sve veći prišt koji samo što nije prsnuo i pretvorio druge u Freakere. Ne zombije jer Studio Band ne voli da se neprijatelji u Days Goneu nazivaju zombijima. Freakeri su puno pametniji od zombija.

Pročitao sam par tekstova i pogledao koji video, i generalno razmišljanje u vezi Days Gonea je prilično pozitivno. Gotovo većina igrača i medija vidi dosta veliki napredak u igri i nema veze s onim mlakim prikazima od dvije godine. Najkvalitetnija dva osvrta po meni imaju Polygon i Eurogamer, pa ih svakako pročitajte.

Ako više volite vidjeti novi gameplay, onda je ovo video koji morate pogledati. Imate jako puno novih stvari.

Days Gone izlazi već 26.4., a ako bude sve po planu mi ćemo imati recenziju kad i ostatak svih “velikih” portala.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano