Vijesti

Nove slike Mafie III

Provjerite nove kadrove prve Mafie u ruhu aktualne generacije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igre iz Mafia serijala nastavljaju tradiciju po kojoj svaki nastavak izlazi tek jednom u generaciji hardvera. Prva igra izašla je već davne 2002. godine (port za konzole 2 godine kasnije), druga igra tek 2010. dakle punih 8 godina kasnije dok se Mafija 3 očekuje 6 godina nakon drugog nastavka. Od malog češkog studia koji je napravio originalnu igru nastao je 2K Czech koji je postao podružnica 2K Gamesa (koji je opet podružnica Take Two-a). Novu Mafiu, međutim, po prvi puta radi novi studio unutar 2K Gamesa imena Hangar 13 u kojemu rade probrani pojedinci iz raznih podružnica sestrinskih kompanija.

Treća igra izlazi za PC i konzole aktualne generacije tijekom ove godine i po svemu sudeći napraviti će najveći odmak spram dosadašnje tematike što je donekle bilo i za očekivati obzirom na promjenu razvojnog tima. U nastavku donosimo par novih kadrova iz pre alpha verzije nove Mafie što znači da vizualni prikaz očekuju još dodatna poliranja.

{gallery}mafija{/gallery}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano