Vijesti

Novi prikaz Gran Turisma u Nissanovom promidžbenom spotu

Detalji o novom Gran Turismo oskudniji su nego ikad, stoga je svaka informacija ovog tipa i više nego dobrodošla

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gran Turismo Sport najavljen je u listopadu 2015. na Paris Games Weeku kao prva iteracija GT-a na novoj generaciji PlayStationa. Iako još nije nedvojbeno razjašnjeno da li je GTS zasebna igra orijentirana na online natjecanja, svojevrsni GT7: Prologue ili kompletno novi smjer koji će definirati buduće GT igre, najavljeno je da igra svakako izlazi tijekom ove godine te da početkom godine kreće javno beta testiranje. Prvi kvartal ove godine već je gotovo iza nas, beta testiranje nije započelo niti je najavljen period u kojem se zaista očekuje da krene. U ovom trenutku sve je izvjesnije da se izlazak GTS-a odgodi za idući godinu. Osim premijernog predstavljanja u Parizu, gotovo da nikakve dodatne informacije ili prikazi igre nisu pušteni u javnost.

Srećom, prikaz novog GT-a nije promaknuo ljubiteljima Nissanova GT-R modela koji za premijeru modela za 2017. godinu u promidžbenom spotu koristi demonstraciju temeljenu na novom Gran Turismu. Radi se tek o par kadrova vidljivih tijekom 7. minute tijekom prezentacije te u priloženim gif-ovima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano