Vijesti

Ovo je mapa za Call of Duty: Black Ops 4 battle royale Blackout mode

Na prvi pogled Blackout obečava zaista jako puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je procurila, odnosno “kontrolirano” je procurila čitava mapa za Call of Duty: Black Ops 4 Blackout mode. Zašto “kontrolirano”? Pa iz Treyarcha i Activisiona su dijeliće mape dijelili svojim najdražim streamerima i youtuberima, koji su se zatim zabavljali društvenim mrežama slažući ih poput puzzli.

I rezultat je ovaj koji vam prilažemo ispod. Postoji mogućnost, ako ste igrali neke od igara u serijalu, da vam neke od lokacija na mapi zvuče poznato. Zašto? Pa neke od lokacija su preuzete iz popularnih mapa iz povijesti serijala, koje su zatim smiksane zajedno, uz mnogo novog sadržaja i dobili smo ovo – daleko najveću mapu ikad u Call of Duty serijalu.

Najveća mapa u serijalu zahtjeva i kompletno prerađene neke od ustaljenih gameplay mehanika

Po čitavoj mapi kretati ćemo se zračnim, cestovnim i vodnim vozilima. Za potrebe ovakvog načina igranja u igru će biti implementirana balistika viđena u Battlefield serijalu ili u PUBG-u koja će zamijeniti hitscan, odnosno primitivan sistem detekcije metaka koji solidno funkcionira na manjim mapama, dok na većim mapama ipak nebi bio realan.

Jučer smo potvrdili kako će u Blackoutu moći igrati 80 igrača na jednoj mapi, dok bi broj mogao i narasti do 100 ako developeri budu raspoloženi. A kako sve to izgleda u praksi saznati ćemo već u ponedjeljak kad kreće zatvoreno beta testiranje na PlayStationu 4. Ako vam treba kodova za pristup, slobodno nam se javite.

blackoutmapa.jpg

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano