Vijesti

Ovo su najbolje besplatne igre za PlayStation 4 koje vam neće sisati novac!

U moru katastrofičnih besplatnih igara postoji čak nekoliko kvalitetnih igara koje vam neće na silu ući u novčanik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation 4 osim fantastičnih visokobudžetnih naslova isto tako visoke cijene nudi i popriličan broj besplatnih igara. Nakon što smo ih isprobali preko 60 možemo sasvim realno potvrditi – većina ih je smeće na koje ne treba gubiti vrijeme, te pokraj kojih gledanje utakmice treće županijske lige NS Sisak između PPG Rujevac i NK Mahovo u kišno maglovito poslijepodne zvuči kao premija.

Sasvim smo iskreni, većina besplatnih igara na PlayStationu 4 primamljiva je koliko i pljesnivo dno kontejnera u kojeg razvrstavamo komunalni otpad, a koje, ako vam se ne zgade bazičnim i lošim gameplayem, zgaditi će vam se zbog intruzivnih i nametljivih mikrotransakcija.

Ipak, postoji nešto besplatnih igara koje su ustvari kvalitetne, koje se mogu igrati ravnopravno s drugim igračima bez potrošene kune, u kojima ćete pronaći zabavu barem na neko vrijeme, te koje vam kao urednik jednog od najpopularnijih gamerskih portala na ovim prostorima mogu preporučiti bez zadrške.

Nakon isprobanih preko 60 besplatnih igara na PlayStationu 4 i drastičnog pogoršanja krvne slike, u videu ispod smo izdvojili njih 8. Plus jednu koja je na granici naše imaginarne ljestvice da ne postane previše pohlepna. Ako vam se sviđa ovaj video, podržite nas pretplatom na naš Youtube kanal!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano