Vijesti

PlayStation sutra održava veliku konferenciju u Parizu, očekuje nas prikaz čak 7 novih igara

Mi smo spremni, a vi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što smo naviknuli posljednjih godina, kraj godine sada je već postalo najplodonosnije doba za Sonyjeve fanove. Nakon već druge u nizu “meh” E3 lipanjske prezentacije, Sony sve svoje karte stavlja na svoju medijsku konferenciju u Parizu, kao i onu krajem godine na jedinstvenom PSX sajmu.

Prva od dvije velike “predstave” održava se sutra, i to od 16 sati po našem vremenu, kad ćemo kompletnu prezentaciju novih i već prije najavljenih igara pratiti uživo na FFA.hr portalu.

Što nas čeka?

Nas najviše zanima na čemu rade tvorci Sucker Punch studija, kreatora Infamousa, Nakon Infamousa 2 iz 2014. u javnosti još uvijek nema konkretnih podataka o njihovom novom projektu, međutim, njihova još nenajavljena igra sad je već u četvrtoj godini razvoja, i šuška se da se radi o nećem velikom.

Sigurni smo da ćemo vidjeti i prezentacije barem nekih od trenutno najiščekivanijih PlayStation igara poput The Last of Us 2, Days Gonea ili novog Spidermana.

Kojimu i njegov Death Stranding osobno mislim kako ćemo vidjeti tek u prosincu na PSX prezentaciji, međutim, kako je moj cijeli život ispisan promašajima, izrazito je moguće da će nas već sutra Kojima-san počastiti svojim prisustvom.

Bloodborne 2 i vlažni remasteri

Za ovu priliku pronjuškali smo malo interentom, pa smo osluškivali što šapuću oni koji su nešto bliže Sonyju. Pa iskaču remasteri naslova poput Crash Team Racinga i Spyro triologije, povodom čije najave bi internet eksplodirao. Međutim, posebno nam je sumnjiv Bloodborne 2, kojeg ekipa po internetu sve više spominje, onako ležerno, kao da je BB2 gotova stvar.

Kako bilo, sutra dobivamo nove prezentacije čak 21 već najavljene igre, kao i prikaze 7 potpuno novih gara. Sutra od 16 sati ćemo biti pametniji. Gledamo li se?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano