Vijesti

Pogledajte kako je kreator A Way Outa pod opijatima (?) predstavio svoju igru uživo na The Game Awardsima

A Way Out dobio je najavu kakvu i zaslužuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Game Awardsi su iza nas, bila je ovo večer Zelde koja je proglašena igrom godine, kao i Hidea Kojime i njegovog Death Strandinga koji je prikazao jedan od najmoćnijih trailera svih vremena. Ipak show je preoteo karizmatični Josef Fares, kreator A Way Outa, kooperativne igre gdje zajedno s prijateljem bježite iz zatvora, igre koja prema svemu neodoljivo podsjeća na Prison Break.

Josef je samo trebao najaviti trailer svojeg A Way Outa i datum izlaska, međutim, odlučio je iskoristiti priliku uživo pred višemilijunskim auditorijem, pa je vidno osramoćenom Geoff Keighleyju preoteo palicu. Prvo je nepovezano uzvikivao i nekontrolirano psovao po filmskim Oscarima, koji po njemu nisu ni do koljena The Game Awardsima. Zatim se osvrnuo na Electronic Arts, koji je izdavač i njegove igre, pa je stao u njihovu obranu uz izjavu kako svaki izdavač nekad “zajebe”, te je naglasio kako je Electronic Arts izrazito fer prema njemu i njegovom studiju.

Ipak, epičnost njegovog nastupa noćas nemoguće je opisati riječima, stoga je najbolje da pogledate ovaj neviđeni show.

https://www.youtube.com/watch?v=K21gbE30Cj0

“Jebeš oskare, jebeš mikrotransakcije, jebeš sve, ja sam strastveni čovjek!”

Josef Fares definitivno je uveo živosti u ovaj show koji je vrhunac godine za cijelu gaming industriju, međutim, to prema svemu sudeći ovakva igra i zaslužuje. Tako novi trailer prikazuje karaktere i međusobni odnos dvaju likova, mirnog i staloženog  Vincenta te vatrenog i nezaustavljivog Lea. A Way Out će, prema svemu sudeći biti jedno iznimno filmsko interaktivno iskustvo, te igru slobodno možemo proglasiti najvećim iznenađenjem ove godine.

  • Recenzija | A Way Out: A Way Out je kratak, ali izuzetno zabavan podsjetnik da je u dvoje ipak najljepše

Iznenađujuće i pohvalno, kako biste igrali A Way Out biti će vam potrebna samo jedna kopija igre. Bilo da igrate s prijateljem na jednoj konzoli, ili online, samo jedan od vas dvoje mora imati kupljenu igru! Toplo preporučamo pogledati trailer ispod, dok sama igra izlazi već za četiri mjeseca – 23. 3. 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=K_16pHHF0q8

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano