Vijesti

Pogledajte prvi gameplay trailer Nintendo Switch ekskluzive Seasons of Heaven

Čini se da konačno imamo odgovor na pitanje koju vizualnu kvalitetu možemo očekivati od Nintendove konzole nove generacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo poznati Any Arts Production prošlog tjedna objavili su teaser igre za Nintendo Switch prema kojem su dali naslutiti kontekst igre koje razvijaju. Već u spomenutom teaseru bila je razvidna razina vizualne kvalitete koja će krasiti Seasons of Heaven. Međutim tek sa prikazom punog trailera možemo sa većom pouzdanošću potvrditi kako igra uistinu izgleda, iako i dalje tinjaju špekulacije prema kojima developeri još uvijek nisu dobili dev kitove te kako je prikazano ustvari target render. Ipak, ako grafički prikaz zaista jest s Nintendo Switch konzole, onda jučerašnje špekulacije o slabom hardveru padaju u vodu

https://www.youtube.com/watch?v=ExCavQVzNrc

Priča sa snažnom porukom

Seasons of Heaven je avantura bazirana na istoimenom francuskom romanu sa snažnom ekološkom porukom. Glavni protagonist je autistični dječak imena Yann te njegov francuski buldog u ulozi suputnika. Oba lika su igriva te svaki posjeduje specifične vještine koje su iskoristive u različitim situacijama. Seasons of Heaven prva je igra Any Arts Productiona, te zasad nema datum izlaska. Igra je razvijana u Unreal 4 engineu, a vjerujemo da su dio inspiracije za Seasons of Heaven crpili i iz Epicova UE4 tech dema, „Boy with kite“.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano