Vijesti

Potražnja za Spider-Manom toliko je velika da je ni Sony ne može popratiti

U Insomniacu i Sonyju samo slatke muke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je sve vezano uz Marvel trenutno vruća roba, nikome od nas nije strano. Sony i Insomniac Games isto su prepoznali pa već duže vrijeme rade na Spider-Man igri koja bi trebala ostvariti sve želje i snove fanova diljem svijeta te nas provesti Manhattnom u najboljoj Spider-Man igri dosad.

Prevelika potražnja

Nedavna prezentacija na E3-ju otklonila je sve sumnje kod onih posljednjih skeptika, a vijesti i video sadržaj koji smo dobili nakon E3-ja samo su dodatno zacementirali poziciju ovoj igri kao obvezatnoj kupnji.

Očito ni u SAD-u nije drugačije, a dokaz tome tweet je Insomniac Gamesa koji su na pitanje o tome hoće li biti dodatnih pošiljki izdanja za kolekcionare, kratko i jasno odgovorili ne. Naime, izdanje za kolekcionare koje sadrži statuu Spider-Mana razgrabljeno je tri mjeseca prije samog izlaska igre, a kako kažu u Insomniac Gamesu, proizveli su ih onoliko koliko su mogli, ali je potražnja jednostavno prevelika.

Igramo se i s Peterom Parkerom

U slučaju da još ne pratite Insomniac Games na twitteru, možemo vam isto toplo preporučiti, a svako malo dobri ljudi iz studija odluče fanovima odgovoriti na koje pitanje pa tako saznamo i neke nove informacije. Jedna od tih je i činjenica da ćemo u određenim dijelovima priče igrati i s Peterom Parkerom, a moramo priznati da nas iznimno zanima kako će to izvesti, odnosno koji ćemo točno dio Peterova života pratiti. Također, potvrđeno je i kako neće biti demo verzije prije izlaska igre, bar ne na Playstation Storeu.

Podsjetimo se, postati Spider-Man moći ćemo već 7. rujna za kada je najavljen datum izlaska, a kako izgleda to toliko traženo kolekcionarsko izdanje možete vidjeti na sljedećem linku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano