Vijesti

Potvrđeno: Titanfall 2 neće imati Season Pass, sav dodatni sadržaj bit će besplatan

Titanfall 2 stiže danas, a potvrda onog što smo već znali odjeknula je cijelim internetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako smo to znali i prije, kao što smo napisali u našoj najavi, važno je prenijeti konačnu potvrdu iz Respawna koja je oduševila internet. Naime, developer Titanfalla 2 jučer je potvrdio na Twitteru kako neće naplaćivati dodatan sadržaj za svoju igru ni u kojem pogledu! Takve vijesti ne dobivamo svaki dan, stoga ne čudi što je internet eksplodirao, dok je na Redditu objava pokupila na desetke tisuća “upvoteova”.

Iako je u posljednje vrijeme prevladalo opće mišljenje kako Titanfall 2, unatoč neospornoj kvaliteti, a u sjeni novog CoD-a i Battlefielda neće uspjeti prodati dovoljan broj primjeraka koji bi zadovoljio izdavača i developera, izgleda da je ovakav odjek upravo ono što je bilo potrebno igri. Novi Titanfall sad “trendira” na svim društvenim mrežama, napravljen je totalni zaokret, te se doslovno preko noći globalna svijest u vezi igre izrazito povećala. Nadamo se da će ovaj pozitivan trend primijetiti i drugi izdavači.

Titanfall 2 izlazi danas na PC, PS4 i Xbox One, a više informacija pročitajte u našoj najavi (KLIK!).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano