Vijesti

Procurio je datum izlaska Red Dead Redemptiona 2

I to od renomirane trgovine koja je i prije davala točne datume izlaska igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosad smo za Red Dead Redemption 2 imali dva trailera, pa ako uzmemo u obzir da je razmak između njih gotovo godinu dana, možemo zaključiti da su se iz Rockstara ponovno odlučili implementirati naučeno iz GTA V. Objavi minimum minimuma o igri, drži gamere na iglama, pa objavi igru i poruši sve rekorde prodaje.

Tako dosad ne znamo praktički ništa o igri, osim toga da će je većina nas kupiti prvog dana izlaska. Jer… Rockstar. To ne može svaki proizvođač igara.

No vratimo se mi na samu igru. RDR 2 je na kraju drugog trailera dobio okviran datum izlaska, i to proljeće 2018. godine. Čini se da će iz Rockstara ispuniti obećano, jer poznata danska web trgovina Coolshop, koja posluje u više europskih zemalja, slučajno je na svojim stranicama objavila datum izlaska igre za početak lipnja 2018. godine. Iz Coolshopa su brzo shvatili što su napravili, pa je isti vrlo brzo uklonjen sa stranice.

coolshop2.jpg

6. lipnja 2018. godine.

I ne bismo se na to posebno osvrtali da se ne radi o trgovini koja je prethodno prva točno objavila datum izlaska za GTA V, kao i za prvi Red Dead Redemption 2010. godine. Očito je da nekakva poveznica između Rockstara i Coolshopa postoji, dok legitimnost procurenom datumu, barem donekle pruža onaj okvirni datum izlaska – proljeće 2018., što početak lipnja kalendarski definitivno i jest.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano