Vijesti

Prošli mjesec najviše smo kupovali GTA V, gotovo 5 godina nakon izlaska igre

Rockstar i GTA V jednostavno odbijaju prestati zarađivati novce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je nevjerojatno. Ali zaista jest. Grand Theft Auto 5 i nakon pet godina i dalje uspijeva obarati vrhove top ljestvica prodaje. Nakon lipnja, isto je napravio i u srpnju na nama najzanimljivijoj ljestvici prodaje koja javno pruža rezultate – one na Europskom PlayStation Store trgovini čijim djelom smo i mi.

Pretpostavljamo kako je razlog tomu odlična After Hours ekspanzija za GTA Online, koja, iako donosi mnogo novog sadržaja, je isto tako dobila genijalno odrađenu marketinšku kampanju s nekim od svjetskih poznatih DJ-eva, a tu je i suradnja s Facebookom koji dijeli GTA dolare gledateljima videa na toj socijalnoj mreži.

gta_nightclub.jpg

Oduvijek smo željeli voditi cajkaški klub u GTA Online.

GTA na krilima Svjetskog nogometnog prvenstva prati FIFA 18, a treći je neuništivi Rocket League kojemu smo već mnogo puta predvđali pad, ali on to odbija napraviti. Četvrti je No Man’s Sky koji se dvije godine od izlaska vratio u život s masivnom NEXT ekspanzijom, koju su igrači očito i prepoznali.

Fortnite također dominira

Na petom mjestu slijedi The Crew 2 od kojeg smo očekivali više, a zatim su tu redom: F1 2017, GT Sport, zabavni Gang Beasts, PES 2018, dok top 10 zatvara neuništivi Minecraft.

Zanimljiv je i pogled na listu najprodavanijih DLC-ova, koju predvodi ni više ni manje nego Fortnite Battle Royale, čiji DLC-ovi drže čak prve četiri pozicije. Preostale rezultate mjeseca srpnja možete pronaći na PlayStation Blogu.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano