Vijesti

Rainbow Six Siege dobio prvi prikaz četvrte sezone – predstavljen Operation Wind Bastion

Akcija se seli u Maroko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoft je u javnost pustio prve detalje za posljednju Rainbow Six Siege sezonu za treću godinu popularnog shootera. Kako smo već znali, četvrta sezona je “puna” ponuda što znači da nam pored GIGR operatera donosi i potpuno novu mapu.

Borba će se odvijati u Maroku u kazba tvrđavi na Atlas planini. Ubiosft opisuje kazbu kao predivnu lokaciju s ogromnim pristupom za infiltraciju preko krova, a pored same lokacije će biti i oaza. Od novih operatera imamo klasičnu postavu kao i za Grim Sky – novi operater u napadu i obrani.

Kako to obično bude, developeri iz Ubisoft Montreala vole lagano puštati nove informacije, pa tako nemamo previše o novim operaterima no znamo da će GIGR operateri dobiti novu napadačicu i muškog defendera. Sami gadgeti još nisu objavljeni.

Više informacija možemo očekivati u narednim danima, a puni prikaz Operationa Wind Bastion će po običaju biti na finalima Pro lige koja pratimo od 17. do 18. studenog.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano