Vijesti

Reboot InfoGamer 2018 powered by A1 samo što nije počeo!

Najveći gaming sajam u Hrvatskoj i regiji vraća nam se i ove godine, ponovno blistaviji i veći nego ikad prije. Par razloga zašto se vrijedi pojaviti na Zagrebačkom velesajmu od 21. do 25. studenog navodimo i ovdje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željni ste zabave, turnira, prikaza novih (pa i onih retro) igara i aktualnosti iz svijeta računalnih igara? U tom slučaju Reboot InfoGamer 2018 bi mogao biti upravo ono što tražite. Ove godine očekuje se preko 80 000 posjetitelja na Zagrebačkom velesajmu. Na InfoGameru ćemo tako imati prilike vidjeti novosti i ponudu nekih od najpoznatijih svjetskih studija kao što su Activision Blizzard, Sony PlayStation, Sqaure Enix, Konami, Microsoft Xbox, Ubisoft, Asus, HP, AOC, MSI i mnogi drugi.

Poseban naglasak stavljamo na finale najvećeg regionalnog e-sports natjecanja A1 Adria Liga powered by ESL, koje u svojoj drugoj sezoni donosi nikad spektakularnije okršaje najboljih momčadi u igrama CS:GO i League of Legends. Kao posebna atrakcija najavljuje se Fortnite Arena powered by Kviki – u sklopu koje će se na 32 vrhunska gaming PC-a svaki dan natjecatelji moći okušati u ovoj trenutno najpopularnijoj igri na svijetu!

Ništa manje bitno neće biti ni predstavljanje preko 100 domaćih i inozemnih indie studija i njihovih projekata u sklopu Reboot InfoGamer Indie Games Festivala, kao i sada već tradicionlni dolazak utjecajnih youtubera, blogera i streamera iz Hrvatske te užeg i šireg okruženja! Naravno, ne smijemo zaboraviti ni uvijek atraktivno i živopisno cosplay natjecanje o čemu više možete saznati u FFA intervjuu s pobjednikom prošlogodišnjeg natjecanja

Iz tog razloga ne začuđuje niti podataka da se InfoGamer održava na čak 8 paviljona (7, 8, 8a, 9, 10, 11a, 11c, 11d), na površini većoj od 20 000 četvornih metara, ispunjenih s 800 igraćih jedinica i desecima VR uređaja, kao i ostalim hardverskim zanimljivostima.

Mi smo svoje karte već rezervirali, a vi? Vidimo se na InfoGameru, game on!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano