Vijesti

Red Dead Redemption 2 izlazi 2019. na PC? Je li moguće?

Mi ipak mislimo da od toga neće biti ništa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svijetu igara nikad nije dosadno. I iako često veliki trgovački lanci otkriju nam datume izlaske novih igara, pa čak otkriju i nove velike igre koje tek trebaju doći, ovu glasinu uzmite s velikoooooom dozom skepse. Naime, ogromni europski trgovački lanac MediaMarkt stavila je na svoje web trgovine placeholder Red Dead Redemptiona 2, ali za PC. Stavljen je generični datum 31.12.2019. godine. 

frfr.jpg

E sada, kažu gdje ima dima ima i vatre. MediaMarkt je veliki i ugledni, europski lanac, ali mi mislimo da je ovdje riječ o pogrešci ili pokušaju privlačenja pažnje na sebe. Svi mediji su prenijeli ovu informaciju, tako da je možda samo riječ o dobrom klikbejtu marketing teama trgovine. Nije da ne želimo da RDR 2 dođe na PC, ali šanse su male. Uostalome, prvo bi  trebao doći RDR. Iako priče nisu usko povezane, jednostavno bez odigravanja originalnog RDR iskustvo igranja nije isto.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano