Vijesti

Red Dead Redemption igriv na Xboxu One pomoću zanimljivog trika

Fanovi su pronašli način kako pokrenuti Red Dead Redemption iako Microsoft i Rockstar još nisu službeno omogućili igranje tražene igre na Xboxu One.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako već posjedujete digitalnu verziju RDR-a za Xbox 360, prvo preko opcije “friend search” morate pronaći korisnika RockoHoward. Preko ovog profila igre možete sortirati po “games” kategoriji i tako pronaći Red Dead Redemption. Klikom na “see in store” igru možete pronaći u trgovini i pokrenuti njeno skidanje ako imate digitalnu igru.

Charles (RockoHoward) je na svom Twitteru objavio ovaj trik, a izgleda da istu stvar možete napraviti s još nekoliko naslova koji nisu službeno podržani, poput Left4Deada, Tekken Tag Tournamenta 2 i Halo Warsa.

Trenutno postoji i video koji prikazuje gameplay Tekken Tag Tournamenta 2 na Xboxu One. Nadamo se da će Microsoft uskoro i službeno objaviti ove naslove za Backwards Compatibility program.

https://www.youtube.com/watch?v=0I33rm-m8QI

NADOPUNA VIJESTI (8. veljače)

Budući da se vijest brzo proširila na internetu preko brojnih portala, Microsoft je onemogućio skidanje ovih igara preko ove metode. Ako već imate igru, tražit će vas update koji ne možete skinuti. Igra još uvijek radi offline.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano