Vijesti

Samo od novih PlayStation Plus igara trebala bi se isplatiti pretplata za cijelu godinu

Ove PlayStation Plus igre bismo trebali igrati u veljači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je do prvog utorka u veljači, odnosno do 6.2., ostalo još 10-ak dana, već su započela šuškanja o tome koje igre bismo trebali dobiti unutar nove PlayStation Plus ponude. Prije nego što nastavim s tekstom, moram napomenuti kakva su ovakva “šuškanja” prethodnih mjeseci se redovito pokazivala istinitima.

Nakon jake ponude u siječnju i Deus Ex: Mankind Divideda i Telltaleovog Batmana, nova ponuda bi trebala biti još atraktivnija. Sony će tako najvjerojatnije nastaviti pozitivan niz odličnih PlayStation Plus igara.

Ponovno udarno

Prva igra koja se češće spominje je Far Cry 4. Ako uzmemo u obzir da Far Cry 5 stiže u ožujku, suradnja Ubisofta i Sonyja mjesec dana prije izlaska se i ne čini tako nemogućom. Ubisoft je još i ranije imao svoje igre u PlayStation Plus ponudama, a to bi se redovito događalo kad je trebalo “hajpati” za novu igru. Dakle, uvrštavanje aktualno pretposljednje Far Cry igre u ponudu zvuči sasvim realno.

fc4.jpg

Možda i najzabavniji Far Cry dosad.

Druga igra je Dark Souls II: Scholar of the First Sin, remaster FromSoftwareove igre koja je prvo izašla na PlayStationu 3 i Xbox 360 u travnju 2014. godine. Iskreno, ove dvije igre u istom paketu zvuče predobro da bi bilo istinito, međutim, i ovdje nas tješi logika, s obzirom da dugo-iščekivani remaster Dark Soulsa stiže u svibnju.

Znači Far Cry 4 i Dark Souls 2. Koje igre vi očekujete u novoj ponudi?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra