Vijesti

Šećer na kraju: Gran Turismo Sport je zadnja igra u “12 Deals of Christmas”

Blagdani su pred nama, a izvrstan popust dobila je jedna od ponajboljih PS4 ekskluziva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je od danas aktivan posljednji u nizu 12 naslova koji su se na PlayStation Storeu mogli kupiti po značajno sniženoj cijeni, ne morate očajavati jer je od danas, kao i svake godine, krenuo January Sale s više od 500 igara na sniženju, pa će i najizbirljiviji jednostavno morati pronaći nešto za sebe.

No, okrenimo se posljednjem ovogodišnjem “dealu”, a to je Gran Turismo Sport. Čim je izašla, igra je dočekana na nož zbog promjena koje su se uvele u serijal obožavan od strane velikog broja virtualnih vozača, no ispostavilo se da to na kraju i nije toliko loše. Kad se zagrebe ispod površine, GT Sport ipak nudi ono nešto, a da sve ide samo na bolje potvrđuje i današnji dolazak kampanje. Ipak, za više detalja pročitajte našu recenziju ili, još bolje, raspravite s ekipom na FFA forumu jer mi smo ovdje ipak zbog popusta.

Dakle, GT Sport je na sniženju u dvije verzije, a mišljenja smo da, ako odaberete bilo koju od njih, teško da ćete pogriješiti:

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano