Vijesti

Šef ruskog Nintenda doživio je živčani slom na live streamu

Dok ispod sebe imaš čitavu jednu diviziju, pritisak te ponekad može pojesti. Posebice ako ne voliš taj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barem kod ovih poznatih nam i bliskih pozicija, šefovi Nintenda po pozicijama svi su odreda prije svega karizmatični, simpatični te općenito “lajkabilni” ljudi. Od nažalost preminulog Iwate, preko predsjednika američke divizije i “meme čovjeka” Reggiea Fils-Aimea do Shibate i Miyamota.

To nažalost ne vrijedi za generalnog menadžera Nintenda u Rusiji Yashe Haddajia kojeg fanovi već dugo vremena preziru, a koji je otpustio neke od najboljih ljudi u diviziji, te je također propustio nekoliko prilika za lokaliziranje Nintedovih igara tom tržištu. Pa su najzagriženiji fanovi jedva dočekali ovakvu priliku.

nintendorussia.jpg

Desni voditelj eventa pita se što radi od svojeg života, dok šef (iza njega) luduje.

Naime, Yasha se, ne znajući kako su u prijenosu uživo (bio je uvjeren da nisu, iako su ga zaposlenici uvjeravali da su “live”) tokom Mario Kart 8 natjecanja, izderavao na zaposlenike i ljude angažirane na produkciji i vođenju čitavog eventa. Koliko smo uspjeli shvatiti iz 12 minuta prilično mučnog videa ispod, napeti Yasha je bio uvjeren kako su njegovu zaposlenici zeznuli stvar i kako se čitavi event NE PRENOSI na lokalnoj društvenoj mreži. Što, kao što vidimo, nije bio slučaj.

Tokom 12 minuta Yasha je zaposlenike nazivao “retardiranima”, prijetio otkazima, neisplati dnevnica, dok se na licima ni krivih ni dužnih voditelja moglo jasno iščitati kako “umiru iznutra”. Sve to dok se u pozadini odvijalo natjecanje kojeg je putem streama pratilo desetke tisuća gledatelja. Fanovi su to sve, naravno, posnimili i pokrenuli peticiju prema Nintendo Europi da se dotičnog smijeni, a na istu poziciju postavi neku bolju osobu.

https://www.youtube.com/watch?v=qParAqIf5mM

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano