Vijesti

Sony diže cijenu PlayStation Plus pretplate

Nitko ne voli poskupljenja, a ovo iznimno nepopularno kod gamera na snagu stupa krajem kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako smo mogli pretpostaviti da će nakon poskupljenja za američku regiju (u rujnu prošle godine), ista stvar zadesiti i Europu, nekako smo uspjeli zaboraviti što nas čeka, pogotovo jer nas je Sony u posljednjih nekoliko mjeseci iznenadio kvalitetnim besplatnim igrama u sklopu PS Plus pretplate (Until Dawn, za idući mjesec najavljeni Just Cause 3 itd.).

Sve korisnike i vlasnike europskih računa tijekom prijepodneva iznenadio je email u kojem su izlistane nove cijene PlayStation Plus pretplate, a one će se početi primjenjivati već od 31. Kolovoza.

Nove cijene PlayStation Plus pretplate

  • Godišnja pretplata iznosit će 438 kn (stara cijena je 365 kn)
  • Tri mjeseca pretplate iznosit će 181 kn (stara cijena je 145 kn)
  • Mjesec dana pretplate iznosit će 58 kn (stara cijena je 51 kn)

Kao što znamo, PlayStation Plus pretplata nužna je za igranje multiplayera, pa oni koji žele izbjeći poskupljenje, barem privremeno, imaju vremena do kraja kolovoza produljiti pretplatu za nešto manje novca.

Debatu o razlozima poskupljenja, kvaliteti PSN-a i goropadnom Sonyju koji u ovim trenucima radi što god želi u nedostatku jače konkurencije na tržištu ostavljamo za neki od naših budućih članaka ili tradicionalno jadikovanje na našem forumu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano