Vijesti

Sony nudi kupcima povrat novca za Anthem jer igra može pokvariti konzolu

Ufff!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu samo ispodprosječne ocjene problem Anthema (iako igra zaslužuje više), već Anthem ima i drugih tehničkih problema. U svojoj recenziji sam pisao o njima i dan danas igra ima hrpu tehničkih problema od crashanja u izbornik do izgubljenog loota. Ipak, najveći problem je što PS4 vlasnicima igra potencijalno ugrožava konzolu.

Naime, događa se da igra crasha (sruši) i sam PlayStation ili ga smrzne, pa neki igrači prijavljuju da su na silu morali gasiti PlayStation 4 što nije nikako dobro. Nekim igračima se toliko igrala crashala da su morali raditi onaj rebuild database što je također jako loše. Nažalost, Anthem za neke predstavlja opasnost da pokvari konzolu.
 
Shvatio je to i Sony koji kupcima bez puno pitanja refundira novac za digitalnu verziju igre. Reddit je pun komentara igrača koji kažu da je bez Sony bez pogovora vratio novac jer očito su svjesni problema koje igra uzrokuje konzoli. Moram biti iskren i reći da ovakav tip problema još na sreću nisam imao igrajući Anthem. Igra se crashala često u menu, ali nikad nisam morao gasiti konzolu ili slično.
 
Možda je pametnije pričekati patch koji će sigurno doći vrlo brzo jer ne vjerujemo da Sony želi svima refundirati igru. BioWare i EA će opet dobiti po prstima. Ovaj put i od samog Sonyja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano