Vijesti

Superman postaje Geralt

Službeno je, službeno – Henry Cavill u ulozi popularnog sjedokosog Geralta iz svima omiljene franšize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričalo se o tome već neko vrijeme, a danas je i sami Netflix potvrdio – Henry Cavill predvodi glumačku ekipu TV(točnije, Netflix) ekranizacije Witcher serijala. Možda niste znali, ali mišićavi Henry je veliki zaljubljenik u video igre i knjige iz serijala tako da vjerujemo kako je ovo win-win situacija za sve. Nadamo se da neće biti problema s digitalnim stvaranjem ili brisanjem facijalnih dlaka, kao u Justice League.

NetflixPress

službena Netflix press slika

 

O ostalim glumcima još nema glasa, ali su odabrani redatelji pojedinačnih epizoda. Alik Sakharov koji je radio na Game of Thrones i House of Cards naslovima će odraditi 4 epizode, dok će Alex Garcia Lopez (Marvel’s Luke Cage, Utopia) i Charlotte Brändström (Outlander, Counterpart) odraditi po dvije. To, naravno, govori i da će serija imati osam epizoda, ali ne sumnjamo da bi, ako bude uspješna, mogla imati novih sezona. Kreatorica serije je Lauren Schmidt Hissrich koja je radila na Marvelovim serijama Daredevil i Defenders.

*Naslovnica je preuzeta sa screenranta. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano