Vijesti

Sutra izlazi Batman: Arkham Collection

Što je bolje od Batman igre? Pa 3 igre u jednoj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuno iznenada i neočekivano iscurili su jasni dokazi koji upućuju da ćemo danas dobiti, vjerujemo, najavni trailer za Batman: Arkham Collection! Fantastičan serijal postat će još bolji jer prema dostupnim informacijama čeka nas prava vizualna poslastica. Sve igre su potpunosti remasterirane i grafički dorađene, a očekuje se da će Batman: Arkham Knight dobiti i posebnu nadogradnju što se tiče samog gameplaya. Sve igre trebale bi podržati 4K rezoluciju i HDR bogatstvo za sve vas vlasnike HDR panela.

089705 1 1

Aj’ sad recite onu – “Batman, Batman usta ti….”, jer ovo je trostruka doza Batmana! 

Bundle će očekivano sadržavati  Batman: Arkham Asylum,  Batman: Arkham City i Batman: Arkham Knight  što ovaj bundle čini zaista pravim paketom. Ako niste još zaigrali niti jednu igru iz Arkham serijala, ovo će zaista biti prava poslastica za vas jer generalno gledajući radi se o jako kvalitetnom serijalu. Mislimo da će i stari igrači uživati u ovoj kolekciji. Službenu potvrdu očekujemo danas. Kolekciju očekujemo sigurno na Xbox One i PS4 konzolama, a vjerujemo da bi i PC igrači mogli zaigrati u ulozi Batmana!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano