Vijesti

TAB je PUBG i Fortnite sprdačina koju bismo zapravo i igrali (i besplatna je do petka)

Ovakva igra nam je trebala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamioni umjesto aviona/balona, balistička fizika koja je i prerealna (što je samo po sebi parodija na PUBG), likovi koji imaju težinu i koji se mogu svaki trenutak spotaknuti preko kamenčića na cesti, smiješni likovi u Adidas trenirkama… Sve to je “Totally Accurate Battlegrounds”, koji je najavljen kao sprdačina 1. travnja, a danas je, na iznenađenje svih, ugledao svjetlo dana.

Na svu sreću. Jer prema prvim reakcijama radi se o parodiji na današnje battle royale igre koja je, začudo, ispolirana i krasi ju zabavni gameplay. I besplatna je za sve koji je preuzmu besplatno sa Steama sve do petka.

Igra koja ne shvaća samu sebe previše ozbiljno, ali koja je jako zabavna

Od petka na dalje cijena igre se penje na $5 i developeri su jasno dali do znanja kako nemaju ambicije se obogatiti na njoj, kao ni na bilo kojoj drugoj vlastitoj igri, već će tih simboličnih $5 biti iskorišteno isključivo kako bi održavali servere na životu. Dobro, možda i popiju koje pivo, ali nećemo im zamjeriti.

TAB i studio koji stoji iza igre Landfall Games svoju reputaciju grade na fizički šlampavim igrama, za koje su izgraditi impresivan engine sposoban izvoditi zahtjevne fizičke kalkulacije. Koji, eto, koriste za zezanciju. Tako je i TAB šlampav, kaotičan, ali i zabavan. Javite nam kad ga isprobate!

https://www.youtube.com/watch?v=behpA361zFs

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano