Vijesti

The Last of Us je prodan u nevjerojatnih 17 milijuna primjeraka

Rizik se isplatio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema mnogima najbolja igra prošle generacije konzola, Naughty Dogov The Last of Us, trebao bi uskoro dobiti svoj nastavak, a koji već sad kreira kontroverze. Malo je reći da su reakcije igrača bile burne kad je posljednji trailer otvoren gay romansom najdraže nam Ellie, da bi kasnije developeri potvrdili kako će ona biti jedini igrivi lik u novoj igri.

Upravo jučer, kad smo saznali ovu drugu informaciju, prvi The Last of Us slavio je svoj peti rođendan, pa se ekipa iz Sonyja i Naughty Doga nije propustila pohvaliti – TLoU je do danas prodan u nevjerojatnih 17 milijuna primjeraka!

Ogroman uspjeh projekta koji je bio kockanje za Naughty Dog i Sony

Fantastičan je to uspjeh za jednu primarno single player igru, koja je na početku bila veliki rizik za Naughty Dog, jer radilo se u ono vrijeme o totalnoj drugačijoj igri od njihovog ultrapopularnog Uncharted serijala kojeg su bez problema mogli nastaviti milkati. Uspjeh The Last of Usa samo je dokaz kako se radi o jednom od najboljih developerskih studija današnjice.

The Last of Us Part 2 bi tako mogao eksplodirati, jer teško je pronaći ijednu drugu igru oko koje su, barem čitatelji FFA.hr, trenutno više uzbuđeni. Vidi se to iz svakog klika. The Last of Us 2 bismo trebali igrati negdje u drugoj polovici iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano