Vijesti

Top 10 pro savjeta kako pobijediti u Blackoutu!

Za sve one koji žele razvaliti guzice drugima u novom Blackout modu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Battle Royale igre polako postaju standard u svijetu videoigara. Ne samo u svijetu videoigara nego i u svijetu streamanja. Naime, Fortnite, PUBG i Blackout trenutno su top tri igre koje se svakodnevno prikazuju na Twitch i Youtube kanalima. I dok se poznati streameri dokazuju svijetu kako su upravo oni najbolji u takvim videoigrama, mi obični smrtnici svakodnevno vježbamo i gubimo živce nastojeći jednog dana dostići njihovu razinu. Bez brige ljudi, naši snovi se većinom poklapaju s vašima: težimo postati najbolji od najboljih u takvim videoigrama.

Iako je većina nas na portalu malčice zakasnila na PUBG i Fortnite vlak te se baš ne snalazimo previše u tim igrama, potonji Blackout koji upravo osvaja svijet, vrti se svakodnevno u našim konzolama. Ako se smatrate veteranom takvih igara, shvatit ćete ubrzo da u novom Blackoutu to ne mora ništa značiti. Naime, svaka Battle Royale igra zahtijeva posebne vještine i način igranja da se stigne do famoznog trona. Call of Duty je tako uzdrmao svijet novim Blackout modeom koji po prvi puta unosi neke specifične stvari i gameplay dosad neviđen u Battle Royale igrama.

Ako ste jedni od onih koji su se navukli na ovu igru i želite lakše stići do Victory Royalea, onda imamo dobre vijesti! Za vas smo pripremili top 10 zapovijedi kojih se morate držati ako želite pobijediti u novom Blackoutu. Dosta vam je poznate frustracije i lomljenja kontrolera? Onda se lagano zavalite u fotelju i pogledajte video koji će vas odvesti put pobjede u novom Blackoutu!

https://www.youtube.com/watch?v=oyG8yB_LZ_A&t=345s

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano