Vijesti

U Fortnite Battle Royale stiže mode s po 20 igrača u teamu, umjesto smanjenja kruga smrti uvodi se timer

Epic u novi mode uvodi nešto što bismo voljeli vidjeti i u regularnoj igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fortnite Battle Royale sutra ujutro se nadograđuje na verziju 4.4 i sa sobom donosi novi vremenski ograničeni mode, kao i novo oružje koje će popraviti, odnosno poboljšati gameplay u zatvorenim prostorima.

FINAL FIGHT: TEAMS OF 20

Radi se o novom vremenski ograničenom vremenskom modeu koji će ponešto izmijeniti način na koji smo naviknuli igrati. Naime, nakon što se suze tri olujna kruga smrti, krug će se prestati sužavati, nakon čega se uključuje brojač. Zatim započinje odbrojavati zasad još nepoznata količina vremena, a kad timer istekne, igra je završena.

Pobjednik je ona momčad koja u trenutku, kad timer odbroji do nule, ima više živh igrača. Ovo je i prvi mode u kojem će rezultat moći biti izjednačen, odnosno pobjednici mogu biti više momčadi ako imaju isti broj preživjelih igrača po isteku vremena. Taktike će se promijeniti, pa pretpostavljamo kako će pojedini igrači dobro razmisliti hoće li ubiti člana protivničke momčadi, ako im on i njegova momčad mogu pomoći da eliminiramo veću prijetnju, odnosno neku treću momčad koja ima značajno više preživjelih igrača.

stinkybomb.jpg

Smrdljiva bomba.

Konačno, u igru stiže granata koja će poboljšati gameplay u zatvorenim prostorima. Dimna, odnosno smrdljiva granata s Fortnite twistom će ispuniti zatvoreni prostor otrovnim smrdljivim plinom koji svake sekunde skida po 5 bodova zdravlja protivnicima. Biti će to sjajno oružje za “čišćenje” zatvorenih prostora. Dobra stvar je kako novu granatu neće biti preteško pronaći, pošto će se ona manifestirati u plavoj boji, odnosno u trećoj razini rijetkosti (od njih 6).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano