Vijesti

Ubisoft najavio E3 konferenciju; priprema nova iznenađenja

Čini se da nam Ubi sprema još jednu zanimljivu konferenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoft je po mnogima imao prošle godine najbolju E3 konferenciju, a sada se sprema za novu rundu za ovogodišnji E3. Konferencija je službeno zakazana za 11. lipnja u 22 sata kada će nam Ubisoft prikazati svoj line-up igara, ali i najavu nekih novih igara.

Već znamo da Tom Clancy’s The Division 2 izlazi do kraja ožujka iduće godine, a već se i dosta šuška o tajanstvenoj igri koja će biti pokazana. Ubisoft je već u pozivu investitorima izjavio da se radi o naslovu iz poznate franšize, a budući da Ubisoft ima toliko IP-ova sve je moguće.

Najviše informacija zasad curi o novom Splinter Cellu za koji smo već imali leak od kanadskog Wallmarta, pa je moguće da je točan budući da su upravo oni leakali i Rage 2 koji je na kraju bio istinit. Nakon uspješnog Assassin’s Creed Originsa već ima govora o mogućoj novoj igri, a tu su uvijek i šanse da se Ubisoft odluči i za treću rundu u serijalu Watch Dogs.

Ubisoft je pripremio i kratak trailer u kojem nam njihova asistentica potvrđuje da će na E3-ju biti Tom Clancy’s The Division 2, Beyond Good & Evil 2 , For Honor, Skull & Bones, Starlink: Battle for Atlas, Transference i Rainbow Six Siege, a na kraju imamo i kratak teaser za nove igre.

https://www.youtube.com/watch?v=iZ1-nN1mQ48

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano