Vijesti

Ubisoft prijavio snažan rast prihoda, nije otpustio 800 ljudi! Prednarudžbe za The Division 2 ogromne

Good guy Ubisoft!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zaista šokantnom razvoju događaja, šef Ubisofta Yves Guillemot objavio je da je kompanija u 2018. godini ostvarila prihod od €1,35 milijardi. Što je tu šokantno? Pa nije otpustila 800 ljudi kao što je to napravio Activision. Čak štoviše, gospodin Yves ističe da im je cilj za svakog zaposlenika stvoriti još bolju radnu atmosferu i uvjete kako bi svi bili zadovoljni.

Nije na Steamu, ali The Division 2 prednarudžbe lete

Možemo mi pričati o Ubisoftu ovo ili ono, ali činjenica je da su se maknuli iz uglednog društva “najomraženijih izdavača i proizvođača” igara. Da, još uvijek su im neki naslovi prilično slični, ali reboot Assassin’s Creeda, posvećenost Rainbow Six Siegeu, For Honoru i The Divisionu govori da je ovo ipak drugačiji i bolji Ubisoft.

Iako prodajne brojke kažu da je uz Assassin’s Creed, najveći profit generirao Far Cry V, mislimo da je baš navedenom serijalu također potreban novi život i nove ideje. A ako ste pomislili da The Division 2 neće nitko igrati i da je igra osuđena na propast onda se varate.

Znate da The Division 2 ne dolazi na Steam, nego igru možete prednaručiti putem Epic Games Storea ili Uplaya?! Svi su pomislili da će prednarudžbe igre patiti zbog ne dolaska na Steam, ali istina je zapravo potpuno suprotna. Brojke prednarudžbi govore da PC verzija ima puno veći broj nego The Division 1. 

Epic Games Store i Uplay koji bilježi ogroman porast, za sad baš “rasturaju” prednarudžabama, a ni konzolaške verzije ne kasne, nego za igrom vlada veliki interes. Kao što znate, danas je izašao Far Cry New Dawn, a idući na redu je The Division 2 koji dolazi 15. ožujka.

Ubisoft je izjavio ranije da ove godine neće doći novi Assassin’s Creed jer team želi još dodatno osvježiti serijal s novim idejama. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano