Vijesti

Ubisoft u idućih godinu dana planira izbaciti još 3 velike blockbuster igre

Tu ne ulazi The Division 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Good guy” Ubisoft ne planira se zadržati ove godine samo na Far Cryju i The Divisionu 2 već planira izdati do kraja ožujka 2020. godine još 3 nove igre. U nove naslove ne ulaze The Division 2, pa ni novi Far Cry New Dawn, a čini nam se da Ubisoft nije mislio niti na Trials Rising koji ovaj vikend ulazi u otvorenu betu.

Novi Watch Dogs, Prince of Persia ili?

Jedna od mogućih igara je svakako Beyond Good and Evil 2, ali iskreno teško da će ta igra biti spremna do ožujka 2020. godine. Većina igrača i struke misli da je jedna od igara gotovo sigurno novi Watch Dogs, a svi se nadaju da će Ubisoft oživjeti davno zaboravljeni i nikad prežaljeni Prince of Persia serijal. Jedna od opcija svakako je i novi Rayman.

Ostatak misli da ćemo dobiti još jedan nofi Far Cry što ne zvuči nikako logično, a za razliku od svih drugih, ne mislimo ni da ćemo ove godine vidjeti novi Assassin’s Creed jer serijalu nakon Originsa i Odysseya treba malo svježine, a za to nije nikako dovoljno samo godinu dana.

Ubisoft je kao što znate prije nekoliko dana prijavio rekordnu zaradu i nije otpustio 800 radnika kao Activisiona. Uskoro izlazi The Division 2 koji će Ubisoftu prema svim podacima donijeti rekordnu zaradu jer prednarudžbe su već sad puno veće nego što su bile za The Division 1. 

Koje nove igre vi želite igrati? Osobno bi najviše volio novog Prince of Persia zaigrati.

Povezano