Vijesti

Veliki blockbuster i stari remaster nove su PlayStation Plus igre za rujan

Jedno veliko iznenađenje i idući mjesec stiže na PlayStation Plus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko bi očekivao ovo? Destiny 2 u PlayStation Plus ponudi? Niti godinu dana od izlaska? Nitko dame i gospođo. Ali eto, dogodilo se. Sony je to objavio na svojem službenom PlayStation blogu. Igrati ga možete, ni više ni manje, nego već od danas!

VIDEO VIJEST

https://www.youtube.com/watch?v=IlPIjTvAaMc

Nismo sigurni zašto je Sony napravio takvu iznimku, pogotovo jer druga igra unutar nove ponude je dostupna tek od 4. 9., kao i sve druge PlayStation Plus igre – prvog utorka u mjesecu. Da ne duljimo, druga PlayStation Plus igra će biti God of War 3! I to remasterirana verzija s PlayStationa 3 koja jako dobro zatvara prvu trilogiju započetu još na PlayStationu 2.

destiny-2-forsaken-barons-e1530980095531.jpg

Activision i Sony poklanjaju Destiny 2 baš na vrijeme za novu veliku ekspanziju imena Forsaken.

U ponudi i dalje ostaju prošlomjesečni Playlink naslovi za PlayStation 4 (cijela obitelj igra pomoću mobitela) Knowledge is Power i Here They Lie, dok na PlayStation 3 još stižu Another World i Qube, odnosno na Vitu Foul Play i Sparkle 2.

Podsjećamo, Mafia III i Dead by Daylight još uvijek možete preuzeti iz PlayStation Plus ponude i igrati zauvijek dok god imate aktivnu Plus pretplatu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano