Vijesti

Vraća se Forza Horizon u svojem četvrtom nastavku, novost je promjena godišnjih doba u realnom vremenu

Pred nama je nikad zabavnija Forza Horizon igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što smo i očekivali, Microsoft je na svojoj E3 press konferenciji najavio i Forza Horizon 4. Kao švicarski sat, nova Horizon igra stiže dvije godine nakon “trojke”, da popuni rupu između dvije “prave” Forze koje također izlaze u razmaku od dvije godine.

Još jednom, arkadno utrkivanje se vraća u svojoj najboljoj formi i vodi nas u Veliku Britaniju. Po Engleskoj, Škotskoj i Walesu ćemo se utrkivati najmodernijim automobilima i ekstremnim vozilima.

Genijalne promjene vremenskih uvjeta

Velika novost je promjena vremenskih uvjeta u realnom vremenu, kroz same utrke, koje će varirati od onih vrućih ljetnih temperatura pa sve do zimskih minusa i snijega. I uistinu, novi Horizon izgleda zbilja fantastično, s naglaskom na jesen i zimu čije vremenske promjene zapanjuju. I to čitate od pera čovjeka kojeg je teško impresionirati grafičkim elementima.

Sve te vremenske promjene trebale bi utjecati na ponašanje automobila, ali ne očekujte previše, jer ipak se radi o arkadnom utrkivanju gdje je naglasak stavljen prije svega na zabavu. Čega sigurno neće manjkati. Forza Horizon stiže na Xbox One i PC već 2. 10. ove godine.

https://www.youtube.com/watch?v=VmQNo8xtcAg

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano