Vijesti

Za sve one kojima je Ni No Kuni II bio prelagan stižu odlične vijesti

Ažuriranje kojem će se veseliti svi oni kojima je igra naprosto prelagana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom je jako dobar predstavnik JRPG žanra te bi svaki fan dotičnog trebao imati igru u kolekciji. No, glavna zamjerka upućena igri je bila ta da je borba poprilično lagana. Čak i najnespretniji i najsmotaniji igrači kojima se neda žonglirat među oružjima i imati određene razrađene strategije spram određenih protivnika su skužili kako im pobjeđivanje vrlo lako prolazi za rukom. Baš i nije fora “proštetati” kroz igru ogroman broj sati da bi doživjeli izazov u post game sadržaju.

Čini se kako je Level 5 slušao kritike igrača upućene na račun težine igre pa će tako 1.03 patch donijeti razinu težine Hard i Expert. Što veća težna bude odabrana, to će borbe biti teže. Naravno, to će se odraziti i na to da će protivnici baš kao i poneke škrinje razasute po svijetu imati rijetke stvarčice za skupiti odnosno ispustiti. Šanse za ispadanje rijetkih stvarčica od strane protivnika su također povećane i povećani je maksimalni level kvalitete opreme koja se može dobiti. Dodani su novi skillovi za opremu kao i dodatni skill slotovi za rjeđe dodatke.

Osim toga, patch donosi ispravak buga koji je omogućavao slijetanje airshipa na lokacijama koje nisu predviđene za slijetanje. Za PC igrače je riješen problem upravljanja kamerom pri određenim rezolucijama.

Jedino pitanje koje se nameće je to je li ova (prijeko potrebna) zakrpa ipak došla prekasno. 3 mjeseca je već prošlo od izlaska igre i pitanje je hoće li dodavanje novih težina vratiti igrače igranju igre koja im je inicijalno bila prelagana? Uz to, nije poznato hoće li protivnici imati samo skaliranu količinu HP-a ili će im se, recimo, poraditi na agresivnosti i generalnom ponašanju što bi iziskivalo od igrača da iskorištava izbjegavanje napada i veću količinu kretanja po prostoru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano