Vijesti

Žene, ali i gay muškarci napalili se na Leona iz Resident Evil 2 Remakea

Leone, uzmi me!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko bi rekao da će Resident Evil 2 Remake biti toliko popularan? Prodaje se kao burek, svi pišu i pričaju o Resident Evilu. Definitivno, serijal je doživio svoju drugu mladost i ponovni uspon. OK, dobar je bio i Resident Evil VII. A tko bi tek rekao da će iz ušasne hororr atmosfere pokrenut novim grafičkim remakeom Leon doživjeti ovakvu popularnost?

Kad je bio pun piksela nije vam bio dobar, a sad? E pa, sad za Leonom uzdišu i žene, ali i muškarci. Toliko je seksi i dobar.

DyDDIihXcAAt9YW

Ako imate curu ili ženu, nemojte joj pokazati Leona. U biti pokažite, šta može? Imati odnos s virtualnim likom? Ne, pa s vama!

Svi ga vole

Čak 97% igrača odabralo je Leona za prvi prijelaz. Ne znamo zašto jer Claire isto izgleda dobro. A internet u zadnje vrijeme je lud za Leonom. Možemo to posebice reći za žene, ali sve više i gay muškaraca se javljda im je Leon jako seksi. Evo, jao kao heteroseksualac (barem mislim da jesam) isto kažem da Leon izgleda dobro. Dobar je mali.

Svejedno, Claire je moj tip. Uopće je odvratno da igrači misle na takve stvari kad nas napadaju zombiji. Postova imate po Twitteru, Redditu i svim mogućim forumima o tome kako je Leon “hot”, “sexy” i slično. Uostalom, sami pogledajte, a ako želite još Leona za sebe, samo posjetite Twitter i u tražilicu upišite njegovo ime. 

 

Nadam se da naš recezent nekako uspjeva odoljeti čarima Leona i da je koncentriran na igru, a ne Leona ili Claire. Pobogu, to su virtualni likovi. Našu recenziju igre očekujte vrlo brzo. Dok naš Fićo ne ispipa detaljno Leona. Mislio sam na igru, ne Leona.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano