Vijesti

John Wick igra je prava hardcore pucačina samo za najbolje igrače

U generalnom nedostatku kvalitetnih akcijskih filmova John Wick je jedna od rijetkih zvijezda ovog žanra koju gledatelji vole i obožavaju. Film vas od prve sekunde zalijepi za fotelju svojom ludom akcijom i odličnim akcijskim sekvencama u kojim Keanu Reeves jednostavno briljira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

John Wick 3 dolazi u naša kina 16. svibnja pa je prilika da se za igru nabrijete upravo uz film.

A igra je za mazohiste?

Kreator igre Mike Bithell (Thomas Was Alone i Subsurface Circular) radi na John Wick igri koja je “strategijska pucačina.” Ovo zvuči kao da nema smisla, ali ovo strategijski se odnosi na pucnjavu jer ćete itekako morat promisliti u koga i gdje ispaliti svaki metak jer ih nemate na bacanje.

Ponašanje oružja prema riječima kreatora je također realistično i nije niti malo lagano postati ubojica kakav je John Wick u filmovima. Trebat će puno vježbe da bismo to uspjeli.

John Wick Hex dolazi na PS4, Xbox One i Epic Games Store (PC) ove godine, ali nemamo još točan datum izlaska. Više informacije biti će poznato na E3-u.

Developerima igre pomažu i pravi glumci iz filma, a Ian McShane (Winston) i Lance Reddick (Charon) su također u igri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano