Vijesti

Albion Online ulazi u završnu beta verziju

Posljednje testiranje prije izlaska je pred nama, a najavljen je i novi sadržaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste već zaboravili na ovu igru ili vam je promakla ispod radara, onda pročitajte našu najavu. Igra još uvijek nema objavljen datum izlaska, ali zato znamo da će završno beta testiranje započeti 1. kolovoza ove godine. Prioritet će imati Legendary članovi koji su sudjelovali u razvoju, zatim 2. kolovoza slijede Epic članovi, te 3. kolovoza Veteran članovi. Ova beta će biti veća nego prije, jer donosi nove svjetove, sa novim kontinentima, novim regijama, te prerađenim mehanikama igranja.

albion world.jpeg

Royal Islands je novi svijet koji će biti implementiran u betu, a sastoji se od dva velika otoka, dok će svijet The Outlands biti kontinentalni dio bez zakona i plodno tlo za sumnjive radnje. Najavljene su i 3 nove regije, od kojih je svaka unikatna izgledom i resursima. Močvara je regija u kojoj se mogu naći materijali poput drva, kože i vlakna, te je to područje utočište klanovima Heretics i Undead. Stepe su suha regija, bez mnogo vode, te se mogu pronaći resursi poput kože, vlakna i rudače, a obitavaju je klanovi Heretics i Morgana. Planine su hladna regija većinom prekrivena snijegom, a obiluje rudačom, vlaknima i kamenjem, te je to dom klanovima Heretics i Morgana.

albion mountain.jpeg

Najavljene su brojne promjene koje uključuju novi sustav Guildova, sustava reputacije i kriminala, prerađeni sustav predmeta u igri poput oružja i oklopa, sustav artefakta, novi sustav unapređenja oružja, nasumični sustav generiranja, promjene u brzom putovanju, poboljšani sustav misija, te ostali ispravci grešaka i poboljšanja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano