Assassin's Creed Od...
 

Assassin's Creed Odyssey  

Stranica 5 / 5
 

viper89
Moderator
426 XP-a
Rank: 4
Član: prije 4 godine
Objave: 13442
25. prosinca 2018. 0:06  

Ne da moze nego mora, svaka ubi igra mora palit uplay i tamo igras, steam je samo licenca. Imas dvostruki drm kroz 2 servisa. Bolje kupis direkt na uplayu, jos i iskoristis 20 uplay bodova za dodatni popust.


OdgovoriCitiraj
Tzereen
1626 XP-a
Rank: 8
Član: prije 4 godine
Objave: 2945
25. prosinca 2018. 0:10  

Thanks. Da. Znam za onih 20%. To je super.
Iznenadilo me da sad Odyssey i Origins imaju achievemente i na steamu. I one kartice mislim.


OdgovoriCitiraj
viper89
Moderator
426 XP-a
Rank: 4
Član: prije 4 godine
Objave: 13442
25. prosinca 2018. 12:23  

Otkljucavas oba achivementa za uplay i steam. Od originsa su to uveli al onako sve bitno ti je na uplayu kao i oni bodovi.


OdgovoriCitiraj
Tzereen
1626 XP-a
Rank: 8
Član: prije 4 godine
Objave: 2945
25. prosinca 2018. 13:41  

Thanks bro!


OdgovoriCitiraj
Deadwalker
1848 XP-a
Rank: 9
Član: prije 4 godine
Objave: 2042
25. prosinca 2018. 21:20  

Bolje kupis direkt na uplayu, jos i iskoristis 20 uplay bodova za dodatni popust.

Ovo stoji. Nekako sam se već naviknuo na x različitih klijenata u pozadini tako da u suštini gledam samo gdje mogu uloviti najbolji deal. Uplay ima dobru foru s tim bodovima koji se otključavaju igranjem, a koje možeš iskoristiti za dodatni popust.

The greatest teacher, failure is.


OdgovoriCitiraj
doktor1
990 XP-a
Rank: 7
Član: prije 3 godine
Objave: 645
26. prosinca 2018. 19:43  

Kao veliki fan Origina i novog smjera u kojem ide AC franšiza odlučio sam kupiti ovu igru i vidjeti o čemu se ovdje radi...
Do sada sam u kampanji proveo desetak sati te sam tek došao u Phokis i riješio nekoliko questova te došao do jedanaestog lvla.
Kada sam već spomenuo lvl, pošto je ovdje automatski uključen lvl scaling, (u Originsu je došao kao opcija u naknadnom patchu) te mi se to baš ne sviđa.
No radi dodatnih RPG elemnata u ovoj igri naspram prethodnika ajmo reći da je to razumna odluka iako bih volio vidjeti opciju da se to promjeni koja će navodno doći sa zakrpom...

E sada... Kod pokretanja igra nije ostavila VAU dojam kao Origins, (pod time mislim vizualno)! Možda zato jer je tamo prvi put viđen taj novi dizajn serijala ili jednostavno mi "to nije to", neznam... Igram sa Kassandrom jer mi se čini bolji lik i isto tako zasada mi je Bayek bolje legao.
No početak ove igre sa onom uvodnom bitkom i samim tonom je mnogo bolji nego početak Originsa. Kada spominjem ton da se dotaknem da mi totalno paše ono psovanje, zabijanje koplja u usta i slične stvari u ovakvu igru smještenu u jedno krvavo razdoblje. No trebali su ubaciti i masakriranje poput sjeckanja udova šta bi se idealno ukopilo u već spomenuto razdoblje u kojem se odvija radnja.

Tu dolazimo do likova; početak Originsa mi nije pokazao niti jedan zanimljiv lik dok nisam upoznao Ayu; čak niti Ptolemy XIII nije pokazao neki "karakter" sve dok ne upoznajemo Cleopatru koja je uz dva glavna lika jedini pamtljiv lik u cijeloj igri.
Ovdje odmah na početku susrećemo Markosa koji me se odmah dojmio kako je odrađen - od izgleda do voice actinga te totalno djeluje kao neki smotani smutljivac! Onda je tu Kassandrin otac Nikolaos kojeg vidimo kroz cutscene i ostavlja dojam odličnog "filmskog" lika. Također i Barnabas je pamtljivi lik šta pokazuje da ova igra ipak ima bolje odrađene likove. Ostale nisam upoznao ali vjerujem da su odlični...
Isto tako modeli likova, što glavnih što onih koji nam davaju sporedne misije je odličan, a pogotovo glavnih likova te mislim dobar skok naspram Originsa.

Nešto o samom gameplayu.
Sami dijalozi su dobrodošla promjena za mene koji volim RPG igre kao i Exploration Mod kada kroz dijaloge najprije moramo saznati lokaciju gdje se quest nalazi. Veliki plus za to!
Borba je mnogo, ali mnogo fluidnija nego u Originsu jedino meni fali štit sa kojim sam odigrao cijelu kampanju u prethodniku, (isto tako vjerovatno sam jedan od rijetkih koji sam koristio samo prvi "armor" koji imamo od početka što se može vidjeti u galeriji slika; samo na kratko korišten jedan "lakši"). Tu čekam da nađem neki legendary komplet te ga samo nadograđujem; mač već imam... Nisam otključo previše skillova no znam da sa napredovanjem i novim skilovima borba postaje mnogo zabavnija
Isto što se tiče gameplaya sviđa mi se šta razne objekte po kućama i određenim mjestima ne možemo samo uzet već se sada smatraju ukradenim.
Mercenaries sistem je zabavan i dobro odrađen dio igre; možemo ih izbjegavat, možemo se borit sa njima, možemo se rješiti glavnog i odgovornog...

Jedan sam od rijetkih koji voli modern day setting u AC igrama i ovo je jedina igra u kojoj opravdavam i igram sa označavanjem neprijatelja tj wallhackom. Jer tu mogu imati nekakvo "realno" obrazloženje za to - mi smo u Animusu i to mogu biti njegove opcije koje nam pomažu da riješimo misterij koji stoji pred nama. Također to vrijedi i za fast travel opciju. To mi u Far Cry naslovima i npr Sniper Elite koji igram nikako ne prolazi! Eto jedna moja sklopka kako vidim stvari kada igram ovu igru.

Za kraj da se dotaknem pomorskih bitki... Jedan od razloga zašto prije nisam kupio igru, (igra je sada kupljena na popustu od 50% plus 20% sa uplay kreditima) jesu te pomorske bitke koje su mi u Originsu bile forsirani smor! Zasada sam imao samo onu koju sam morao odraditi i nije me smetalo. Na gameplay videima mi je kretanje broda djelovalo prebrzo no to ipak nije slučaj... Rado ću zaploviti sa brodom, odradit koju bitku, ali nadam se da me neće igra previše forsirati po tom pitanju...


OdgovoriCitiraj
Laf
 Laf
26 XP-a
Rank: 1
Član: prije 4 godine
Objave: 436
27. prosinca 2018. 10:09  

Ja konačno završio i moram reći da sam mogao i bolje proći na samom kraju ali šta je tu je, vjerovatno neke odluke utječu na kraj tijekom samog gameplaya. Još riješiti neke side misije koje mi se čine zanimljive i pozlatiti ship te konačno početi igrati i nešto drugo.
Btw Immortal set radi ko sat 🙂


OdgovoriCitiraj
Cole
 Cole
1 XP
Rank: 1
Član: prije 4 godine
Objave: 2369
31. prosinca 2018. 11:26  

Kako kaže ona Škorina...

:DD


OdgovoriCitiraj
Cole
 Cole
1 XP
Rank: 1
Član: prije 4 godine
Objave: 2369
31. prosinca 2018. 15:43  

Moram reć da mi jako ide na živce kada je konj iz nekog glupog razloga limitiran na manju brzinu. To me uz predostadne i na isti kalup grobnice najviše smeta u igri. Sve ostalo je jebeni top-notch. Igrao sam sad opet sate i sate u komadu i približio se sedamdesetom satu. Igra me i dalje zna totalno iznenaditi lokacijom, glavnim questom, sporednim, mitskim bičima. Sphinx puzzle mi je bio apsolutni vrh. Nekad imam dojam da je 10 000 ljudi radilo deset godina na ovoj igri, koliko je detaljna i kompleksna. Di god pođem na toj ogromnoj mapi, ništa mi ne liči na nešto već viđeno, bolesno je i zapanjujuće u kakvu su krajonost otišli s time. Nisam ni sanjao da bude igra ovoliko velika i bogata svim čudima koje me uveseljavaju.

I ovaj debil, taj quest; jao. Umro sam.  :DD :DD


OdgovoriCitiraj
Miro
 Miro
54 XP-a
Rank: 1
Član: prije 4 godine
Objave: 881
27. svibnja 2019. 20:57  

Evo nekih 10 sati igre i ide na brisanje, jednostavno zasicenost očekiva san ipak malo drugačije od originsa koji mi je fenomenalan ali pred kraj mi je dosadio. Setting mi je ok ali egipat je egipat i tu san uživao, ovo tu mi je ok i ništa više, ovaj lv scaling je debilana u svakoj igri pa i tu, čemu dižem level ako se likovi dižu samnom to mi se tako gadi ej.

Ma sve je isto od misija side misija osvajanja tvrđava istraživanja ma svege, jedina razlika je prića i eto imamo skillove koje palimo kad se napune nešto kao u rpg-u.

 

Ko se nije zasitio ovo če mu biti igretina, kome je malo originsa ovo če mu biti igretina ostali če brzo brisati igru.

 

Jedino mi je ža stati igrati radi priće jer za sad je vrhunska ali da je vidin moran 70h igrati nešto što mi je dosadno


OdgovoriCitiraj
PersonaUser
18413 XP-a
Rank: 15
Član: prije 7 mjeseci
Objave: 352
12. listopada 2019. 23:50  

Kupio sam igru preko Uplaya na PC i nakon sto sam instaliram udjem u igru i odjednom mi se igra srusi i pise mi error i svaki put kad zelim uci igra mi se srusi, kako da to popravim


OdgovoriCitiraj
FicoLegend
Moderator
1707 XP-a
Rank: 9
Član: prije 4 godine
Objave: 5010
13. listopada 2019. 0:01  

Morat ćeš dati malo više informacija.

1. Zadovoljava li tvoj kompjuter zahtjeve za pokretanje igre?
2. Što točno piše na erroru?


OdgovoriCitiraj
PersonaUser
18413 XP-a
Rank: 15
Član: prije 7 mjeseci
Objave: 352
13. listopada 2019. 0:08  

1.Za minimum da

2.Pise Oh no, it crashed

 

Ova tema je mijenjana prije prije 1 mjesec od PersonaUser

OdgovoriCitiraj
FicoLegend
Moderator
1707 XP-a
Rank: 9
Član: prije 4 godine
Objave: 5010
13. listopada 2019. 2:52  

Provjeri za najnovije drivere za grafičku i ako ima noviji, instaliraj. Ako taj error ne javlja specifičnu grešku, lako moguće da je samo do drivera.


OdgovoriCitiraj
Stranica 5 / 5