Vijesti

Atomic Heart jako je dobro optimiziran, moći će ga igrati baš svi, a izvodit će se “nevjerojatno dobro” čak i na starim konzolama

Kako se bliži izlasku, sve više kontroverzi se vezuje uz Bioshockovski akcijski RPG Atomic Heart, najviše zbog povezanosti developera s Rusijom i ruskim kapitalom, međutim, Atomic Heart je stvarna igra, izgleda jako dobro u svim dosadašnjim prikazima, a i sistemski zahtjevi su jako dobri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mundfish je predstavio ukupno šest grafičkih postavki, od kojih neke imaju po nekoliko varijanti. Za najslabije postavke Atomic Heart traži 8GB RAM-a, a Ultra ne ide preko 16, što će mnogi pozdraviti. Studio preporuča SSD disk za gotovo sve postavke, a Ultra zahtjevi (s Ray Tracingom) relativno su prihvatljivi s RTX 2070 Super za 1080p i 60 FPS te RTX 3080 za 4K i 60 FPS-a.

Atomic Heart će se na novim konzolama izvoditi u 60 FPS-a i 4K u zatvorenim prostorima, a u otvorenijim će se prebaciti na dinamičnu 4K rezoluciju, navode developeri. Pritom se Mundfish hvali i izvođenjem na starijim konzolama, za koje tvrde da su izvukli zadnji atom snage te da će se Atomic Heart na njima izvoditi “nevjerojatno dobro”.

Atomic Heart izlazi na PC, PS5/PS4 te XSX/S/XONE 21. 2.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra