Vijesti

Battlefield V 5v5 mode je otkazan

Battlefield V je, subjekitvno, najbolja Battlefield igra dosad. Ali samo po pitanju napucavanja. Oružja leže bolje nego ikad, balans je odličan, napucavanje nikad nije bilo bolje…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuga je stoga još i veća jer i 10 mjeseci nakon izlaska, “petici” nedostaje kvalitetnog sadržaja i dubine. Prvenstveno tu mislimo na bolje mape i kompleksnost, odnosno pojednostavljenu nadogradnju oružja.

Naknadno ubačeni Battle Royale mode Firestorm je, realno gledano, podbacio, pa smo s oduševljenjem dočekali vijest kako DICE razvija kompetitivni “5 protv 5” mode i nekolicinu mapa dizajniranih za potrebe istog.

Ipak stižu nove mape

Međutim, upravo je stigla izjava kako je mode otkazan. Kažu iz DICE-a kako je to bila teška odluka, ali i nužna kako bi se dodatno unaprijedila bazna igra i popravili neki od bugova koji su još uvijek prisutni.

Ipak, na putu su dvije nove mape fokusirane na pješadiju, a koje bismo trebali igrati do kraja mjeseca. Također, u rujnu ćemo dobiti i redizajniranu Metro mapu iz BF3, prilagođena vremenu i settingu “petice”. Konačno, s nadogradnjom koja bi trebala stići do kraja mjeseca bismo trebali dobiti i mogućnost prelaska 50-og ranka i novi maksimum trebao bi biti čak 500.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano