Vijesti

Dead or Alive Xtreme 3 snažno odbijen za zapadno tržište

Koei Tecmova službena izjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dead or Alive Xtreme 3 producent, Yosuke Hayashi nedavno je izjavio da igra ima dobre šanse da izađe na zapadno tržiše u prilagođenoj verziji. Stvari su se očito promijenile, ako je vjerovati odgovoru na službenoj Facebook stranici Dead or Alive franšize.

“Ne donosimo DOAX3 na Zapad i nemamo nikakvih planova da se to promijeni ubuduće. Hvala na pitanju.”

Najveći razlog tome je svakako sljedeća izjava: “Da li ste svjesni za mnoge probleme koji se događaju u industriji video igara u pogledu kako se ophodi prema nježnijem polu? Mi ne želimo da pričamo o takvim stvarima ovdje. Ali svakako smo prošli kroz mnogo toga u posljedne dvije godine da dođemo do naše odluke. Hvala Vam.”

Srećom azijska verzija igra će podržavati engleske podnapise i iako je importovanje svakako jedan od načina da se nabavi igra, ne možemo se oteti dojmu da je možda i bolje tako, jer bi vjerovatno sa zapadnjačkom “adaptacijom” dobili izmasakriranu verziju ovog poznatog naslova.

Nadajmo se da će Koei Tecmo promijeniti svoje arhaično mišljenje o Zapadu. Za boljitak svih nas.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano