Detroit: Become Hum...
 

Detroit: Become Human  

Stranica 7 / 7
 

Deadwalker
903 XP-a
Rank: 6
Član: prije 4 godine
Objave: 2009
21. ožujka 2019. 7:55  

Smrt ekskluzivama!

The greatest teacher, failure is.


OdgovoriCitiraj
Flipper
Moderator
1055 XP-a
Rank: 7
Član: prije 4 godine
Objave: 5425
21. ožujka 2019. 7:56  

Emil je sad negdje tužan. 🙁


OdgovoriCitiraj
Yakuza_stinger
Moderator
1691 XP-a
Rank: 9
Član: prije 4 godine
Objave: 5188
21. ožujka 2019. 7:59  

Skužili su da im nitko ne igra igre osim ak nisu na gadnom popustu pa je bolje otvorit se masivnijem tržištu te usićarit još nešto deviza hehe

 

Emilijo se okreće u grobu jbg


OdgovoriCitiraj
Tzereen
548 XP-a
Rank: 5
Član: prije 4 godine
Objave: 2903
21. ožujka 2019. 8:18  

Ja bi skužio njihov potez i bijeg iz "okova" ekskluziva da su se pojavili i na winstoreu, steamu, gogu, xboxu, switchu.

Ali oni jednu ekskluzivu mijenjaju za drugu. Koja je btw, dno dna (trenutno). I to na PC-u koji je do pojave Epic govna bio sinonim za otvorenost.

Bravo Quantic, bravo.


OdgovoriCitiraj
Deadwalker
903 XP-a
Rank: 6
Član: prije 4 godine
Objave: 2009
21. ožujka 2019. 8:42  

Alternativa je Windows Store

😏

The greatest teacher, failure is.


OdgovoriCitiraj
Brijac
1423 XP-a
Rank: 8
Član: prije 4 godine
Objave: 2272
23. svibnja 2019. 0:02  

Završio danas. Jedna od najboljih igara ove generacije. Isto kao što su mi Heavy Rain i Beyond za prošlu generaciju.

Kraj sam dobio tako tako, nešto što sam htio, nešto ne, ali to je čar ovakvih igara. Nikad ne znaš što će neka odluka donijeti. Najradije bi po youtube-u pogledao sve moguće situacije koje se mogu dobiti u nekim dijelovima, ali vjerujem da ću se jednom vratiti igri i neke stvari napraviti drugačije pa si ipak ne želim spojlat. Volio bih da sad imam volje i vremena da igram ispočetka, no nažalost nemam.


FicoLegend se sviđa
OdgovoriCitiraj
Tuhy
 Tuhy
417 XP-a
Rank: 4
Član: prije 4 godine
Objave: 2348
8. rujna 2019. 1:38  

Ne mogu opisati koliko sam oduševljen igrom i koliko je emocija izazvala.

Heavy Rain je bila emocionalna igra sa odličnom pričom, ali Detroit je ostavio daleko veći utisak na mene.

Par puta sam skoro zasuzio, pogotovo

Spoiler
pred kraj
na ono pjevanje ili "Welcome to Canada".
... igra ima podosta tih napetih i intenzivnih scena (uveliko potpomognuto fenomenalnom glazbom) koje ti izazovu trnce i maltene suze 🙂

Pisanje je odlično, emocije likova su odlično dočarane, stalo ti je do njih i paziš što odlučuješ.  Teško se odlučit koji je od 3 glavna lika bolje okarakteriziran, možda blaga prednost ide Connoru koji je od svih njih "najviše" robot, a svojim (našim) postupcima sve više postaje kao mi, čovjek.

Modeli llikova su perverzija, a blago teleći pogled je bio kad sam na pola igre skužio da je Hank ustvari Clancy Brown, onaj čuvar iz Shawshanka (Hadley)...ono, wow, jbte... 

Cijelu igru sam većinom igrao kao dobrica (ko i većinu takvih), umro mi je samo jedan sporedan lik na kraju, a to sam odmah išao ispravit u chapter selectu da dobim najbolji kraj :).

Drago mi je da sam odigral na taj način, teško je ne stat na stranu Androida u cijeloj toj priči.

Igra obrađuje podosta tešku temu i tjera te na podosta teških odluka i puno puta se jednostavno zamisliš o nekim stvarima, kako bi ovako nešto funkcioniralo u današnjem svijetu. Realno, tko zna, možda smo tek 15-20 godina udaljeni od posve funkcionalnih i posve svjesnih Androida. Suživot sa njima, takve obitelji...o ovome bi se dalo pričat satima i ne pamtim kad me neka igra toliko navukla na svoju "temu" koju obrađuje.

Ići će još 1 prolaz, trebam odigrat na drugačiji način sa Connorom, a ostale odluke ću mijenjat prema nahođenju, da vidim i drugu stranu priče.

Pohvale i za ekipu koja je prevela igru na naš jezik, od početka sam igrao tak i jeben je gušt, prvenstveno što je (ako zanemarimo izbornike), prijevod vrhunski odrađen.

Kupit ću igru kad ću imat viška love, zaslužila je da bude u kolekciji. Ovako nešto dat gratis na Plus je za skinut kapu i ja bi dao ovo da igra apsolutno svakom, pogotovo onima koji inače nisu gameri da vide u kojem su smjeru otišle današnje igre sa ovakvim načinom izvođenja i pristupanja ovako zanimljivoj temi kao što je suživot ljudi i humanoidnih robota.

Ova tema je mijenjana prije prije 2 tjedna od Tuhy

FicoLegend, WooddieBone, Frank i 2 ljudi se sviđa
OdgovoriCitiraj
WooddieBone
501 XP-a
Rank: 4
Član: prije 4 godine
Objave: 3199
8. rujna 2019. 10:45  

Čudi me da si tek sad igrao.

Meni je majstorija isto. Možda i najbolja Quanticova igra. Bolja i od Fahrenheita i od Heavy Raina.

Iskreno mi nije jasno kakav bi moralni proljev trebao biti da ne staneš na stranu androida u scenariju kakav je prikazan u igri.

Osobno mislim da nije dobra ideja radit čovjekolike robote i davati im tolko napredan AI, ali kad si već došao do točke di se ekipa buni protiv lošeg tretmana i žrtvuju se da spase svoje ljude, onda to više nisu roboti nego su živa bića.


OdgovoriCitiraj
FicoLegend
Moderator
400 XP-a
Rank: 4
Član: prije 4 godine
Objave: 4960
8. rujna 2019. 12:33  

Ma to te ja pitam Tuhy, najbolja Quantic Dreamova igra, bez ikakve sumnje. S obzirom da mi je Beyond bio dobar, ali ne i odličan, ušao sam u igru s blagim oprezom, ali nakon prvih sat vremena je sve to otišlo kroz prozor i prepustio sam se.

Ono što me fascinira je koliko je igra uspjela ugurati različitih trenutaka, vrhunaca radnje zapravo, a da niti jedan se ne čini forsiranim jer imamo tri lika koja nose teret dobro tempirane radnje.

Soundtrack je nevjerojatan.


Brijac se sviđa
OdgovoriCitiraj
resident_evil
264 XP-a
Rank: 3
Član: prije 4 godine
Objave: 1407
8. rujna 2019. 13:21  

Baš sam neki dan kupio za 80 kn. Imam sve njihove igre i bio bi grijeh ne imati ovu. Nakon što pređem Days Gone bacam se na Detroit. Jedva čekam jer je nisam igrao (tj. prešao sam demo i bio mi je super) ali svi kažu da je možda i najbolja od QD.

Ova tema je mijenjana prije prije 2 tjedna od resident_evil

OdgovoriCitiraj
WooddieBone
501 XP-a
Rank: 4
Član: prije 4 godine
Objave: 3199
8. rujna 2019. 13:41  
Objavio/la: @ficolegend

Ma to te ja pitam Tuhy, najbolja Quantic Dreamova igra, bez ikakve sumnje. S obzirom da mi je Beyond bio dobar, ali ne i odličan, ušao sam u igru s blagim oprezom, ali nakon prvih sat vremena je sve to otišlo kroz prozor i prepustio sam se.

Ono što me fascinira je koliko je igra uspjela ugurati različitih trenutaka, vrhunaca radnje zapravo, a da niti jedan se ne čini forsiranim jer imamo tri lika koja nose teret dobro tempirane radnje.

Soundtrack je nevjerojatan.

Meni je Beyond možda i najgori bio.

Bar po priči. Gameplay rastura sa onim akcijskim djelovima.

Heavy Rain od HD nastavaka definitivno zaslužuje sve pohvale, ali one klimave kontrole dosta ljudi odbiju od igre.


OdgovoriCitiraj
FicoLegend
Moderator
400 XP-a
Rank: 4
Član: prije 4 godine
Objave: 4960
8. rujna 2019. 17:15  
Objavio/la: @wooddiebone
Objavio/la: @ficolegend

Ma to te ja pitam Tuhy, najbolja Quantic Dreamova igra, bez ikakve sumnje. S obzirom da mi je Beyond bio dobar, ali ne i odličan, ušao sam u igru s blagim oprezom, ali nakon prvih sat vremena je sve to otišlo kroz prozor i prepustio sam se.

Ono što me fascinira je koliko je igra uspjela ugurati različitih trenutaka, vrhunaca radnje zapravo, a da niti jedan se ne čini forsiranim jer imamo tri lika koja nose teret dobro tempirane radnje.

Soundtrack je nevjerojatan.

Meni je Beyond možda i najgori bio.

Bar po priči. Gameplay rastura sa onim akcijskim djelovima.

Heavy Rain od HD nastavaka definitivno zaslužuje sve pohvale, ali one klimave kontrole dosta ljudi odbiju od igre.

Ja bih ipak na zadnje mjesto stavio Fahrenheit s obzirom da se radnja u potpunosti raspadne u zadnjoj četvrtini. Ipak, biti najgora QD-ova igra nije ništa strašno, i dalje je riječ o jako dobroj avanturi.


OdgovoriCitiraj
Stranica 7 / 7