Vijesti

Euro Truck Simulator 2 nastavlja remasterirati njemačke gradove

Ako postoji neki razvojni studio unisono omiljen među fanovima, to je češki SCS Software. Ekipa već 11 nadograđuje svoj Euro Truck simulator 2, a dok priprema “West Balkans” ekspanziju s cestama, gradovima i graničnim prijelazima Bosne i Hercegovine, Srbije, Albanije, Kosova, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Hrvatske, developeri prerađuju i baznu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SCS želi grafički remasterirati Njemačku. Njezini gradovi 11 godina nakon izlaska izgledaju loše, ružno i zastarjelo, a nakon Frankfurta stigao je red na Erfurt. Promet kamionima onemogućen je u povijesnoj jezgri grada, dodane su nove petlje i ceste po uzoru na stvarne, a ljubavi je dobila i okolica grada s vjerno prenesenim industrijama.

SCS radi i na drugim njemačkim gradovima te zasad nije poznato kada će ih implementirati u igru. Euro Truck Simulator dostupan je samo na PC-ju, a developeri nemaju u planu u neko skoro vrijeme port za konzole.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra