Fear Effect Sedna
 

Fear Effect Sedna  

 

Icek ™
2030 XP-a
Rank: 9
Član: prije 4 godine
Objave: 5043
2. lipnja 2018. 2:28  

DEVELOPER: Sushee
IZDAVAČ: Square-Enix
ŽANR: Akcijska avantura
PLATFORME: Isključivo digitalno za PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC
DATUM IZLASKA: 06.03.2018.

Prošlo je punih 17 godina otkako je Sushee izbacio posljednji Fear Effect. Uspješna Kickstarter kampanja nam je podarila treći nastavak dobrog serijala, kao i najavljeni remake prvog dijela, predviđenog za ovu godinu.
Najnoviji nastavak, Sedna, donosi malo drugačiji pristup. Umjesto klasične pre-renderirane kamere, uobičajene za to doba, Sedna dolazi u izometrijskom pogledu, koje uopće i nije loše, dobrodošla promjena. Dobro poznatim likovima Hanni, Raine, Glas i Deke, pridružuje se i novi, Axel.
Iako se pogled promijenio, glavobolne zagonetke nisu te neke zaista traže pomno razmišljanje. Soundtrack je solidan i dobro pogođen, dok je glasovna gluma, kao i sam scenarij blesav, u štihu prethodnika iz serijala. Po današnjim standardima igra je možda i glupava, ali je treba subjektivno gledati kroz roze naoćale iz 2001. godine.

Spoiler
Iako se pitate, da, Hanna i Rain i dalje razmjenjuju nježnosti u igri  😛 Citiraj
Oznake teme
AlexY
31 XP-a
Rank: 1
Član: prije 2 godine
Objave: 942
3. lipnja 2018. 2:11  

Ne sviđa mi se taj faux-XCOM izgled koji igra ima, nije to to. Fear Effect je imao mozganja ko što kažeš, ali prvo je bio nekakav kvazi akcijski horror nego išta. Al ajde, bar su Hana i Rain ostale netaknute. Na nekom saleu će se jednom uzest...


OdgovoriCitiraj
Cloud
0 XP-a
Rank: Nula
Član: prije 4 godine
Objave: 740
3. lipnja 2018. 2:25  

Izgleda dobro, bude se na nekom saleu uzelo.


OdgovoriCitiraj