Vijesti

Generation Zero, igra od kreatora Mad Maxa i Just Causea izlazi već u ožujku

Roboti i retro štih!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Generation Zero možda niste nikad čuli, ali za igre kao što su Mad Max i Just Cause sigurno jeste.  Švedski Avalanche Studio koji je radio na navedenim naslovima već duže vremena radi na svojoj novoj igri koja je smještena, pogađate, u Švedskoj. Baš tih osamdesetih godina prošlog stoljeća, krenula je rasti “švedska” industrija filmova, ali također, došli su i izvanzemaljci. Generation Zero je open world co-op naslov gdje zajedno s drugih 14 igrača pokušavate preživjeti i ubiti ogromne izvanzemaljske robote. Igru su već imali priliku igrati PC igrači, a glavna zamjerka je bila da se igra čini i je pomalo dosadna. 

https://www.youtube.com/watch?v=wtvVuF3dE1c&t

Avalanche je obećao napraviti promjene do datuma izlaska, a jučer smo saznali kad igra izlazi. Već 26. ožujka igra stiže na PC, PS4 i Xbox One. Da, još jedna igra dolazi u nabijen hitovima period. Zanimljivo je da za razliku od većine sličnih igara, Generation Zero neće imatu cijenu od 549,00kn, već će igra u startu koštati oko 300,00kn. Igru je već moguće prednaručiti, a primjerice na hrvatskom PlayStation Storeu igra košta 304,99kn. Ako vam se sviđa trailer i mehanika igra, svakako je preporučljivo igru igrati u co-op modeu budući da jednostavno morate surađivati s drugim igračima da bi preživjeli i svladali robote. 

https://www.youtube.com/watch?v=SgWHot5kmzM

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano