Vijesti

Ghostwire: Tokyo danas dolazi na Game Pass s puno novog sadržaja

Stigao je kraj godine PlayStation konzolaške ekskluzivnosti za Ghostwire: Tokyo, što osim izlaska na Xbox znači i momentalan dolazak na Game Pass i za PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ghostwire: Tokyo tako je postao još jedan veliki AAA naslov za Game Pass. Danas Microsoftov studio Tango Gameworks, za tu priliku je pripremio veliki paket sadržaja imena Spider’s Thread, a koji izlazi besplatno na sve platforme (uključujući i PS5).

Tako u Ghostwire: Tokyo stižu nove misije, neprijatelji i moći, ali i potpuno novi Spider’s Thread rogue-lite način igranja s valovima neprijatelja čija težina raste sa svakim odigranim nivoom.

Izlazak Ghostwire: Tokya ujedno će obilježiti potpuni kraj suradnje PlayStationa s Bethesdom. Naime, suradnja za G:T dogovorena je prije nego li je Microsoft kupio Bethesdu, a s njom i Tango Gameworks studio. Iduće Bethesdine igre neće izlaziti za PlayStation, potvrdio je šef Xboxa Phil Spencer, a prva velika igra koja će nakon 25 godina potpuno zaobići PlayStation bit će Starfield.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano