Vijesti

Objašnjen je Godfall loot i kako ćemo napredovati kroz igru, ali nije otkriveno ono najbitnije

Godfall je jedna od PS5 (konzolaških) launch ekskluziva za koju još uvijek ne znamo što bismo mislili. Izgleda zanimljivo, posebno ako volite loot igre, no imam(o) dojam kao da nešto nedostaje za kompletnu sliku. Jedna od informacija koju smo čekali tiče se loota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IGN je pričao s developerima o lootu i kako će se on odraziti na napredak u igri, ali nažalost, nismo dobili odgovor na najveće pitanje od svih – kakav je endgame i što ćemo raditi kada prođemo kampanju?

Tehnički producent Richard Heyne objasnio je kako im je namjera bila da nas upravo nova oružja i oprema motiviraju za daljnjim napredkom u igri. Ovo će biti igra za one koji vole eksperimentirati s različitim buildovima.

Kako odmičemo kroz igru, loot će osim boljih karakteristika imati i atraktivniji izgled, a kako kaže, bolje statse i cool izgled ćemo itekako trebati zaraditi. Bit ćemo ponosni na sebe kada usporedimo izgled lika s početka i kraja igre.

“Nećemo vas tjerati da radite ono što ne želite”

Ali loot nije jedini način da dođete do bolje opreme. Tokom igre ćemo moći nadograditi svako oružje. Želja developera je da ako se igraču sviđa neko oružje da mu omoguće da s njim igra i kroz kasnije faze igre.

Godfall će imati pregršt side aktivnosti koje neće biti povezane s glavnom pričom, međutim, one neće skrivati najvažniji loot i nećemo propustiti mnogo ako nam se ne igra baš ta određena sporedna misija. Kako kaže Hyne, glavna kampanja će nas provesti kroz sva bitna mjesta koji će ponuditi sve bitne materijale za craftanje. Nismo sigurno je li ovo dobro ili loše.

Godfall ako želi uspjeti mora izbjeći problem koji imaju Anthem i Marvel’s Avengersi – nepostojeći endgame.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano